Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo

Radovanovic klasa iznad svih igrača na terenu iz obje reprezentacije, ali nema sa kim. Da je tu Vukcevic, lagano bi dobili ove Francuze. Fali jos neko ko moze bar 15-20 poena isporuciti.

By forfang

Nismo pobedili najgoru francusku generaciju u zadnjih nekoliko godina. Radovanovic 27 poena-fenomenalan igrac, ali ostali izuzetni tanki. Milijasevicu trener dao samo 2 minuta :doh: :doh: O francuzima da ne pricamo, nijedan potencijal, ali to je vec njihova briga. Nase je da napravimo neki posao sa ovim igracima, sto ce biti tesko.

By ikaluka
forfang napisao:

Nismo pobedili najgoru francusku generaciju u zadnjih nekoliko godina. Radovanovic 27 poena-fenomenalan igrac, ali ostali izuzetni tanki. Milijasevicu trener dao samo 2 minuta :doh: :doh: O francuzima da ne pricamo, nijedan potencijal, ali to je vec njihova briga. Nase je da napravimo neki posao sa ovim igracima, sto ce biti tesko.

Igrao je skoro osam i po minuta, za to vreme promasio cetiri suta po dva puta za dva i za tri,izgubio/ukrali mu protivnici/ dve lopte,jedva je uspevao da je prenese preko pola, imao je jedan skok cini mi se da je bilo u napadu i to protiv najgore Francuske spoljne linije poslednjih godina koju cine vecinom beli igraci fizicki nista jaci i dominantniji neki cak nizi i slabiji.Francuska krila i unutrasnja linija je vec druga prica, sve atleta do atlete,Radovanovic je protiv njih izgledao kao da je bar dve godine mladji.

By ikaluka

Mogu da zamislim samo kakav ce igracina biti Radovanovic kada odraste i nabaci malo mase da moze i fizicki da parira protivnicima, tek tada ce biti nezaustavljiv.

Korisnikov avatar
By djokonda

Treba da radi na popravljanju mehanike šuta, da eliminiše ovo uvrtanje kolena i stopala...što se snage tiče, meni on deluje sasvim ok za svoj uzrast.

By forfang

Posle jucerasnje pobede protiv Hrvatske, danas jos jedna pobeda. Srbija-Turska 75:74( Belic 23pts, Popovic 16, Milijasevic 11). Hladne glave u "clutch time", to se ceni.

• 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 354

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]