Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
IIII ZLATO!!! Pecarski mvp.. Letonci da nisu domacini,ni u 4..
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne pamtim da sam gledao ovakvu dominaciju unutrašnje linije neke ekipe.

Sviđa mi se ovaj letonski play.
Korisnikov avatar
By Zex88
Posle onog CG vojnika na proslavi oluje,klinci iz CG su pokazali ko su pravi Crnogorci..
https://twitter.com/LithuaniaBasket/status/1026192076944429056
Korisnikov avatar
By Zex88
Jel Bucan ima nekih zdravstenih problema?
Korisnikov avatar
By Lucky
Lepus napisao:Ne pamtim da sam gledao ovakvu dominaciju unutrašnje linije neke ekipe.

Sviđa mi se ovaj letonski play.
+1
Opasan malac sa brojem 5.
Interesantno da je Bagatskis dio strucnog staba. Dokaz da ozbiljno pristupaju radu sa klincima.
Nisam upratio kakvu je nagradu dobio onaj decko iz Hrvatske, prije dodjele nagrada za najbolju petorku?
Korisnikov avatar
By Zex88
Fer-plej nagrada..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mislim da je Hrvat dobio nagradu za fer plej, i meni Bucan ne deluje zdravstveno dobro, kao da su mu ukocena ledja i vrat.

Sto se tice nasih klinaca svaka cast, nista lepse nego natamburati domacina pred punom dvoranom. Kakav tandem su Pecarski i Petrusev pa to je brutalno, od kada ja pratim mladje kategorije nikada nismo imali ovako uspesan centarski tandem, bas dominiraju. Drugo uzastopno zlato za ove momke, mislim da mogu da zasene onu generaciju Teodosica koja je pokupila sva moguca zlata u mladjim kategorijama.

Sledece godine SP do 19god mislim da uz odredjeni napredak pojedinih igraca pre svega mislim na Dalibora Ilica koji nije mnogo pokazao u odnosu na potencijal, uz jos veci napredak tornjeva blizanaca kao i povratak Balse Koprivice mozemo da se posibamo sa Amerima za zlato.

Ja sam iskreno jos uvek pod utiskom kako Pecarski zatrpava kos protivnika, prosto neverovatno, svi pomalo sumnjamo u njega zbog tih fizickih nedostataka a decko mrtav ladan isporuci 34p u finalu pred 10 hiljada Letonaca.

PS. Slazem se za pleja Letonije, jeben igrac u najavi. Meka ruka, dobar ulaz, sjajna mehanika suta, ima karakter. Letonija uskoro u top5 reprezentacija Evrope.
By malinaro
Pecarski je čudo. Kako u tom malom prostoru nadje prostro za sebe i izbere najbolju varijantu za koš. Redak dar.
Svaka čast svima,Deluju kao ekipa,imaju hemiju. Najvažnije je da baš imaju prostora i potecijala za napredak i da nisu nisu ni blizu njegovog ispunjenja,naročito Ilić
By SinisaBL
Svaka čast! Ovo je odlično za samopouzdanje momaka.

Ipak, ova utakmica je pokazala koliko smo limitarani na spoljnim pozicijama. Petrušev i Pecarski su fizički dominantni u odnostu na Letonce i radili ono što se od njih i očekivalo. Jedva čekam da gledam Petruševa na Gonzagi, idealan programa za razvoj viskog igrača. Za Pecarskog ne znam, ovo je izgledalo odlično ali protiv tanke konkurencije, bilo bi dobro da ima minutažu ove godine.
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 354
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige