- Sub Avg 04, 2018 10:38 pm
Slazem se sa obojicom. Odlicna igra nasih, ali bas odlicna, Budjan radi odlican posao. U napadu imamo igru po dubini, i Pecarski i Petrusev su odlicni. Nacini na koje Pecarski zavrsava oko obruca su fenomenalni. Sto se tice bekova, Lakic mi se ne dopada, previse je krut, slabije tehnike, ali ima i srce i glavu. Trifunovic je fizicki bas tanak, jos uvijek dijete, par puta se jadan nije mogao demarkirati da primi loptu. Medjutim, sa loptom je odlican, a koliko sam vidio i sut mu je dobar(njega nisam gledao prije ovog prvenstva). Nije mi se svidjelo kod njega sto lako odustaje kada ili on ili neko drugi napravi gresku, nadam se da nije takav i u treniranju.
Francuzi su bas tanki i mislim da cemo u finalu sa Letonijom imati dosta vise problema. Letonce nisam gledao, ali posmatrajuci statistiku, a kao sto je i ocekivano, najvise se oslanjaju na sut za tri poena. Bojim se da bi nam to moglo stvarati probleme jer smo protiv Francuza mogli skupljati sto nam je omogucavalo dobru rotaciju i pomaganje.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.