Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam uporeda sa fudbalom,ali mi deluje da osim atletike nemaju nista Francuzi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By malinaro
Odavno nisam video tako lepu raznovrsnu igru naših mladih selekcija,sa puno asistencija, sa našim stilom igre. Francuzi jedno vreme nisu mogli da se snađu od koga im preti opasnost. Svaka čast na karakteru momci.
By ikaluka
Pecarski je bio najbolji igrac ali utakmicu su dobili Trifunovic i Lakic, kakav su oni veceras pritisak izdrzali od strane francuske spoljne linije i uspeli iskontrolisu to mogu samo kosarkaski izuzetno intelegentni igraci.Kada se setim koko je ta spoljna francuska linije prosto pojela oba crnogorska beka nasima moramo samo da skinemo kapu i da budemo sretni sto najzad dobijamo dva pre svega pametna igraca na toj poziciji.Ftancuzi ko francuzi ne previse talentovani/pre bih rekao ne talentovani/ kao i do sada dominiraju neverovatnom snagom,monstruoznom atletikom,ekstrmnom eksplozivnoscu i brzinom dok su u mladjim kategorijama, pripremani su za NBA standard gde ce oni draftovani sedeti na klupi na kraju reda i ubrzo se vratiti u evropu gde ce biti prosecni igraci.Vecina prednosti koje sada imaju do tada ce se uveliko nivelisati kao sto se desavalo i do sada sa vecinom njihovih igraca.
Korisnikov avatar
By Lepus
Slazem se sa obojicom. Odlicna igra nasih, ali bas odlicna, Budjan radi odlican posao. U napadu imamo igru po dubini, i Pecarski i Petrusev su odlicni. Nacini na koje Pecarski zavrsava oko obruca su fenomenalni. Sto se tice bekova, Lakic mi se ne dopada, previse je krut, slabije tehnike, ali ima i srce i glavu. Trifunovic je fizicki bas tanak, jos uvijek dijete, par puta se jadan nije mogao demarkirati da primi loptu. Medjutim, sa loptom je odlican, a koliko sam vidio i sut mu je dobar(njega nisam gledao prije ovog prvenstva). Nije mi se svidjelo kod njega sto lako odustaje kada ili on ili neko drugi napravi gresku, nadam se da nije takav i u treniranju.

Francuzi su bas tanki i mislim da cemo u finalu sa Letonijom imati dosta vise problema. Letonce nisam gledao, ali posmatrajuci statistiku, a kao sto je i ocekivano, najvise se oslanjaju na sut za tri poena. Bojim se da bi nam to moglo stvarati probleme jer smo protiv Francuza mogli skupljati sto nam je omogucavalo dobru rotaciju i pomaganje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Skolujemo Letonce u reketu..Mnogo smo bolja ekipa,oni se samo ispucavaju za tri..
Sudije vec sramota da ik sviraju toliko prekrsaja,pa poceli malo da cute..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Poceli su jedan period da nam sude 3s u reketu svaki napad

Pecarski ih dominira neverovatnim osecajem, on uopste fizicki nije jaci narocito od Letonaca ali osecaj za igru sjajan

20p i 9sk na poluvremenu
Korisnikov avatar
By Zex88
Lucky napisao:Neka Pecarski prenese ovu napadacku magiju i u seniorima i ne mora nikada da igra odbranu.
+1000000000000

Stvarno je milina gledati ga kako lagano resava sve rivale..
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.