Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Igramo li mi neku odbrannu ili ove bas hoce?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By ikaluka
Zex88 napisao:Igramo li mi neku odbrannu ili ove bas hoce?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne da ih hoce vec i povez na oci da im stavis ne bi promasili.
By ikaluka
milanezija napisao:A ni mi se odbranom ne proslavljamo ali ovo što ubadaju ceo meč je nerealno

Ova ekipa lako može izbaciti 4-5 ozbiljnih igrača
Na koju ekipu mislis.
By milanezija
Našu, Petrušev, Paunović i Pecarski će biti odlični, drugi mora šut da sredi, treći odbranu i milina. Ilić i Trifunović mogu biti neki pomoćnici u reprezentaciji, Ilić mene podseća na Lučića po građi
By malinaro
Ova genraciaj će dati vrlo moguće i 5 reprezentativaca. Pobediti a pritivnik sipa 55 posto trojke, je za naklon. Petrušev igra kao matori,Paunović danas odličan,ali svi su dali svoj doprinos,. Lakič sa onom trojkom, Idemo na SP i sad se može dalje smirenije.
By ikaluka
Ima tu jos momaka Koprivica,Alen Smailagic po vidjenom daleko skolovaniji od Ilica sicne gradje, ima nesto u ovom Lakicu,mali Trifunovic moze lako da izraste u igraca generacije i treba posebno paznju obratiti na Rutesica koji je jos drasticniji primer late bloomera cak i od Trifunovica.
Korisnikov avatar
By Lucky
Izbacise Rusi Litvance, a meni zapao za oko nacin na koji su "ukrali'' posljednjih 6-7 sekundi. Da je Tepic slicno razmisljao svojevremeno, Nolan Smit se nikad ne bi proslavio, a KKP bi vjerovatno imao istu sudbinu - mozda odlozenu za 1-2 sezone. :D
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.