Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Izaslo je dosta dobrih igraca..
Bobi,Raduljicq,Macvan,Markovic..
Bili su tu jos Keselj,Cakarevic,pa sad basketas Stojacic. Odlicna generacija.. :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Izaslo je dosta dobrih igraca..
Bobi,Raduljicq,Macvan,Markovic..
Bili su tu jos Keselj,Cakarevic,pa sad basketas Stojacic. Odlicna generacija.. :)

Dobro preterao jesam, imamo Macvana i Bobija, Raduljica i Markovic jesu pomagali, mada iskreno ne secam se da je Bobi dobijao minutee. Ali aj ti nabodi naziv Raduljicinog kluba bez guglanja, ili gde je Mladen trenutno? a udarne igle nam bile. Stojacic i Katnic nista... Brate kao zvezdasu kako ti nije mucno da pominjes Keselja...
By milanezija
Vecina njih je dala solidan doprinos reprezentaciji

Pefi, od 07-16 samo jedno leto propustio (3 srebra)
Macvan 09-12, 16-17 (2)
Keselj bio jedan od bitnijih igraca na onom SP10 i odlican na EP11
Bobi, srebro prosle sezone
Raduljica 09, 14-16 (3)

Od jedne generacije vise nego dovoljno, iako se generalno slazem ali pogresne generacije si se uhvatio :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jeste, al opet bode oci sta su sad ti protivnici, a sta je jedan od najvaznijih (Jeremic), a i Macvan daleko da je od svoje dominacije u mladjim kategorijama.

To sto je Keselj pruzio misljenja sam da smo imali i druge igrace koji bi pokrili tih par momenata kad je zasijao. Jbga zasijao i Vasa na kratko pred kraj proslog prvenstva, pa tesko da nismo mogli bez njega...
Uglavnom su to sve dosta osporavani igraci, igraci podrske, sa izuzetkom Raduljice koji je pre svega u glavi sebe limitirao.
Korisnikov avatar
By Zex88
U principu je moj odgovor ono sto je Milanezija napisao.. :D
Meni je veci problem generacija koja je bila prvak Evrope(Djekic,Rondovic,Radosavljevic,mislim Andjusic,itd)..

Zex88 napisao:U principu je moj odgovor ono sto je Milanezija napisao.. :D
Meni je veci problem generacija koja je bila prvak Evrope(Djekic,Rondovic,Radosavljevic,mislim Andjusic,itd)..

Jaramaz, Musli, Nedovic, samo Nedovic postao faktor u reprezentaciji, a i to do sada poprilicno nebitan, sem onog ludila protiv Spanaca
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbt,zaboravih kljucne igrace..
Jel bese Grobi tvrdio da ce Musli biti bolji od Valancijunasa?

By milanezija
Nisam siguran da sam tad bio na forumu :D

Ja se secam onog finala u19SP gde je BB uz Cvetkovica i Besovica bio lider, gde nas je Valanciunas usro do krajnjih granica
Korisnikov avatar
By Zex88
Tad je BB pokidao protiv Argentine i cuvenog Delije.. :D

• 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija