Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Kakva je milina gledati klinca koji ima perfektnu mehaniku suta, par ulaza bi posramilo i neke seniorske plejeve, ajde da ne pravimo neki veliki hajp jer je ipak jos uvek dete ali nisam siguran da sam skoro video igraca kod nas sa ovim karakteristikama, recimo od Milosa Vujanica.
Samo da ne ode u jebeni Real ili Barsu koja guta mlade talente, osim Doncica koji se radja jednom u 30 godina.
Nenad Miljenovic i Stefan Peno su razlog zbog kog treba biti oprezan kada su u pitanju prognoze oko razvoja supertalentovanih plejeva.
By PASULJ PASULJ
Za Miljenovića se iz aviona vidjelo da zbog fizičkih karakteristika nikad neće biti vrhunski igrač.Za Pena se donekle slažem ali ne može se porediti njegov potencijal i potencijal ovog malog Milijaševića.To je nemoguće.Ne bi Peno bio puno bolji igrač ni da je igrao u Megi,FMP ili Partizanu.On će napredovati, tri i po godine je mlađi od Micića i ja očekujem da će ga dostići mada i Micić napreduje.Polako ali sigurno.U budućnosti ,za 3-4 godine ja vidim Pena kao 3. pleja reprezentacije.
By Tiho
ne razumem kako neko moze tako setati od jedne do druge reprezentacije kao da je klub...i jos u tim ranim godinama...pa to je samo do roditelja i vrednosti sto su im oni usadili u glavu...
By PASULJ PASULJ
Ma ne zajebava on . Mali ima 15 godina i ne može da odlučuje ni o čemu.Njegov otac Dušan Vukčević i majka dižu cijenu tom dječaku.Nastoje da izvuku pare od saveza.Kojeg?Njima to i nije previše bitno.
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 354

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]