Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Кауч
Svaka cast momcima, izuzetan timski uspeh.

nisam pratio mladje kategorije godinama, pa mi je bilo zanimljivo da vidim trendove. kod nas me iznenadilo koliko igramo "knjiski", bez mnogo improvizacije i kreativnosti u fazi napada, sa "guraj centru" filozofijom. ne znam dal smo 5 kontri napravili za celo prvenstvo. odbrana je bila cvrsta na bekovima, tanak defanzivni skok. od igraca mi najvise imponuje Vulikic, perfektna tehnika i pregled igre, solidan prodor, dobar sut, izuzetna odbrana = buduci Pepi Markovic :) Balsa se izgleda kasno prikljucio i nije imao vremena da se prilagodi - steta. Mali Tadija pokazao kohones u finalu, simpa klinja, Miskovic kurcevito i uz dosta srece... Svi doprinili prema mogucnostima, dobio TIM sto je najveci kvalitet VJ na prvenstvu. Ostalo mozemo da diskutujemo, ali nije pravo vreme...
Zarko me zanimalo da vidim Sikirasa u BiH, taj decko ima potencijal ali je odigrao ocajno prvenstvo, ocigledno da stagnira. Camparu nisam gledao ranije, ocekivao sam zver, nikakve impresije ostavio na mene.
Pogledao sam jos par utakmica, onaj Uleckas (5) iz Lit mi se doima, bice dobar igracic.

Velika je steta sto su mladi U20 nesrecno izgubili 1/4 od Francuza, realno su i oni bili vidjeni za medalju.
By ikaluka
Кауч napisao:Svaka cast momcima, izuzetan timski uspeh.

nisam pratio mladje kategorije godinama, pa mi je bilo zanimljivo da vidim trendove. kod nas me iznenadilo koliko igramo "knjiski", bez mnogo improvizacije i kreativnosti u fazi napada, sa "guraj centru" filozofijom. ne znam dal smo 5 kontri napravili za celo prvenstvo. odbrana je bila cvrsta na bekovima, tanak defanzivni skok. od igraca mi najvise imponuje Vulikic, perfektna tehnika i pregled igre, solidan prodor, dobar sut, izuzetna odbrana = buduci Pepi Markovic :) Balsa se izgleda kasno prikljucio i nije imao vremena da se prilagodi - steta. Mali Tadija pokazao kohones u finalu, simpa klinja, Miskovic kurcevito i uz dosta srece... Svi doprinili prema mogucnostima, dobio TIM sto je najveci kvalitet VJ na prvenstvu. Ostalo mozemo da diskutujemo, ali nije pravo vreme...
Zarko me zanimalo da vidim Sikirasa u BiH, taj decko ima potencijal ali je odigrao ocajno prvenstvo, ocigledno da stagnira. Camparu nisam gledao ranije, ocekivao sam zver, nikakve impresije ostavio na mene.
Pogledao sam jos par utakmica, onaj Uleckas (5) iz Lit mi se doima, bice dobar igracic.

Velika je steta sto su mladi U20 nesrecno izgubili 1/4 od Francuza, realno su i oni bili vidjeni za medalju.
Ne verovatno koliko vecinu stvari vidimo razlicito.Jedino se oko Vulikica slazem i donekle Campare.
By forfang
forfang napisao:Nikad veca sansa za osvajanje medalje. Najveci konkurenti Litvanija, Spanija i Turska
Cestitke orlicima na zlatu.Zna forfang da pogodi :D sledece godine velika sansa za odbranu zlata
By forfang
Кадетску репрезентацију Србије на Европском првенству у Подгорици представљаће следећих 12 играча: Стеван Карапанџић (Партизан НИС), Душан Танасковић (Партизан НИС), Лазар Васић (Црвена звезда мтс), Лазар Живановић (Црвена звезда мтс), Александар Ланговић (Мега Бемакс), Новак Мишковић (Мега Бемакс), Марко Андрић (Бањица), Алекса Марковић (Земун Фитофармација), Марко Павићевић (Визура Шарк), Немања Поповић (Визура Шарк), Стефан Агоч (Војводина Нови Сад) и Ђорђе Пажин (Стела Азура, Италија).

Dobar sastav. Ocekuje se dominacija Pazina i Tanaskovica na ovom prvenstvu.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 354

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]