Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By forfang
Konačan sastav za EP U18
Uskoković, Momirov, Šarenac,Mišković, Matić, Vulikić, Tadić, Marjanović, Petrović, Koprivica, Petrušev, Pecarski
Korisnikov avatar
By djokonda
forfang napisao:Konačan sastav za EP U18
Uskoković, Momirov, Šarenac,Mišković, Matić, Vulikić, Tadić, Marjanović, Petrović, Koprivica, Petrušev, Pecarski
Jaki na 4 i 5, slaba rotacija na 2 i 3, pravu trojku praktično ni nemamo...Momirov i Marjanović nemaju adekvatne zamene. Ne znam kako će VJ da rasporedi minutažu na 4 i 5, ozbiljna je gužva tu (Mišković, Petrović, Petrušev, Pecarski i Koprivica)...očekujem da će Miškovića određene minute gurati na 3 (osim ako mu zalizani to nije zabranio) što mislim da ni njemu a ni ekipi ne odgovara.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Antikošarka Francuska BiH. Zatvorili Sanija Francuzi kad im je sasuo 22 poena od čini mi se 30tak koliko je dala BiH ukupno, kako je od tada izgledala igra BiH stvarno ne bih znao riječima opisati.
Korisnikov avatar
By skeske
ZikosKaraiskaki napisao:Antikošarka Francuska BiH. Zatvorili Sanija Francuzi kad im je sasuo 22 poena od čini mi se 30tak koliko je dala BiH ukupno, kako je od tada izgledala igra BiH stvarno ne bih znao riječima opisati.
Jel igraju oni momci iz Čelinca za tu selekciju?
Korisnikov avatar
By skeske
E da, zanima me jos nesto. Vase misljenje od Marku Sekulicu iz Igokee. Pokidao je ligamente (ne znam kad), ali zanima me kako vam se cinio prije sto se tice dometa?
By Bojdo
skeske napisao:
ZikosKaraiskaki napisao:Antikošarka Francuska BiH. Zatvorili Sanija Francuzi kad im je sasuo 22 poena od čini mi se 30tak koliko je dala BiH ukupno, kako je od tada izgledala igra BiH stvarno ne bih znao riječima opisati.
Jel igraju oni momci iz Čelinca za tu selekciju?

Koji momci iz Čelinca? ovo je u18, nije u 14 :D

MoMci iz čelinca 2003 generacija, dolazi redovno na kampove KSS.
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 354

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]