Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Poska
То можда није дупла само од пре 3 године, до тада је била.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gledao sam onaj klip sa utakmicom protiv Litvanije sa OI 2000. i primetio sam da se igra napad od 30 sekundi, i da se igra se u poluvremenima po 20 minuta. Jel to uvek tako bilo pre, ili samo za OI, mislim ovaj napad od 30 znam da je postojao i ranije, ali nisam znao da je do tako skoro bio u potrebi, za ova poluvremena me vise zanima. Inace zanimljivo, a meni i ne tako drago je da se ako je 2000. igran napad 30sekundi, sada se igra napad od 24, s tim sto se ofanzivni skok ne nagradjuje sa novih 24 vec 14 sto mi nije ok nikako, a tada se na 30 sekundi dobijalo novih 30 i nakon ofanzivnog skoka. Ne svidja mi se sto se toliko ubrzala kosarka, mada kada gledam ovu utakmicu meni je to sve toliko sporo, tvrdo, neatraktivno i neefikasno da je to strasno.
Korisnikov avatar
By Poska
И ја да питам. Одакле им то за 14 сек после офанзивног скока? Знам да хоће да убрзају игру, али колико се сећам, чак и у НБА после офанзивног скока се добијају 24 сек, ако се не варам?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Inace interesantna stvar je da se kod nas promena napada na 24 sekunde prvo uvela u mladjim kategorijama, pa tek onda u seniorskoj kosarci.
Korisnikov avatar
By Gaja
Oduvek je bilo dva poluvremena po 20 min i 30 sekundi napad. Kao sto kazete ubrzano je zbog atraktivnosti kosarke, ali pre svega posto je u evropi kosarka postala neisplativ sport i onda se moralo pribeci NBA stilu. Mislim da je i pre bilo ako omasis prvo bacanje odmah krece borba za loptu, ako pogodis imas i drugo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:Oduvek je bilo dva poluvremena po 20 min i 30 sekundi napad. Kao sto kazete ubrzano je zbog atraktivnosti kosarke, ali pre svega posto je u evropi kosarka postala neisplativ sport i onda se moralo pribeci NBA stilu. Mislim da je i pre bilo ako omasis prvo bacanje odmah krece borba za loptu, ako pogodis imas i drugo.
Jbg mlad sam i prvi put sam tad video ... Sta cu kad sam limitiran. Ali mnogo je da se za 15 godina toliko ubrza kosarka po mom ukusu barem. Ni sad mi se ne svidjaju ova pravila za 14 sekundi posle ofanzivnog skoka.
Korisnikov avatar
By Poska
Ја још једном да питам, где су ископали ово правило о 14 сек после офанзивног скока? Пошто знам да узимају доста из Нба, али ни тамо нема тог правила, после офанзивног имаш опет 24 сек, зар не?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Fudbal

Sve mi bude jasno čim vidim Vujadina Savića u stru[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, s[…]

ABA fantasy