Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG Nema potrebe da ti bude cudno oko Itudisa, covek je em godinama bio pomocnik Obradovicu, em je studirao u Zagrebu...
Korisnikov avatar
By HarisBrkic
@rudonja Hvala! Samo još kad bi mi objasnio molim te gde je ta biblioteka :? Mislim nadam se da je negde na sajtu, a ne u gradu pošto nisam iz BGa :)

Voleo bih takođe ako neko zna da mi kaže koje su najbolje vežbe za give and go za mlade. Našao sam onu standardnu na netu

https://www.youtube.com/watch?v=YdBbjiXFeW8

ali me zanima da li postoji još neka dobra.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Provincijske biblioteke uopste nisu lose snabdevene, ne znam odakle si, ali to sto si iz manjeg mesta uopste ne mora da znaci da tamo nema niceg.
Korisnikov avatar
By rudonja
Imas na YT klipove sa prethodnih klinika. Ima sta da se nauci.
Korisnikov avatar
By Lucky
Russell Westbrook o iskustvu sa utakmica u Evropi:
On second game defense, what he saw different “Just our awareness on what plays. I think one thing people don’t realize is guarding teams in Europe, their offenses are 10 times better than NBA offense just because they move around a lot. A lot of movement and not as much talent so they have to do different things to be able to score the basketball. I think it was a good experience for us to be able to go to Europe and be able to guard those offenses and some of the best teams. That’s always good for us.”
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Napad na 3-2 zonu ? Inspirisan jucerasnjom utakmicom KK Partizana i rebusom koji im je zadao trener Poseko, sam danas malo mozgao i trazio na netu i slabo sta sam nasao sem Triangle napada (https://www.youtube.com/watch?v=11d5mbWEi84). Zanima me vase misljenje i vasa iskustva kako napasti tu odbranu, sa njom sam se samo jednom susreo i to prosle godine u plej ofu kada su nas na nju unistili protivnici jer smo mi pikali svoje neke akcije koje na istu ne deluju....
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: