Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Poska
BogdanB napisao:Ja sam uvek bio hladan kada promasim, uci ce sledeci put, ako ne udje, onda onaj tamo.
Odbrana zavisi od tvoje glave, potrudi se vise.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Зато што је тебе болео туки када омашиш, ја сам зато увек лудео. Мада дође нам сада на исто и мени и теби. Само што си ти био Гагић, а ја Лучић и тако знам да сам био бољи :lol:
Одбрана ти је добра физичка спрема, и наравно твоја жеља да играш исту. Ја сам је много волео, не знам што, било ми лепше да пресечем пас, или да се бацим за лопту, него било шта друго. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Poska napisao:
BogdanB napisao:Ja sam uvek bio hladan kada promasim, uci ce sledeci put, ako ne udje, onda onaj tamo.

Зато што је тебе болео туки када омашиш, ја сам зато увек лудео. Мада дође нам сада на исто и мени и теби. Само што си ти био Гагић, а ја Лучић и тако знам да сам био бољи :lol:
Одбрана ти је добра физичка спрема, и наравно твоја жеља да играш исту. Ја сам је много волео, не знам што, било ми лепше да пресечем пас, или да се бацим за лопту, него било шта друго. :D
Mnogo si ti ludeo sto znaci da si stalno masio :lol:

Korisnikov avatar
By Poska
BogdanB napisao:
Poska napisao:

Тако да кажеш за мене? Нисам ја много ни покушавао, више сам асистирао, шут баш ретко, продор само када се отвори, што би се рекло, баш користан играч, одбранбена звер и скок добар :)
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Ja volim da kradem lopte i da onako maksimalno agresivno igram al izmori me to brzo.
A napad uvek moze :-D :-D
Teo style!
Korisnikov avatar
By BogdanB
Poska napisao:
BogdanB napisao:
Poska napisao: Зато што је тебе болео туки када омашиш, ја сам зато увек лудео. Мада дође нам сада на исто и мени и теби. Само што си ти био Гагић, а ја Лучић и тако знам да сам био бољи :lol:

Тако да кажеш за мене? Нисам ја много ни покушавао, више сам асистирао, шут баш ретко, продор само када се отвори, што би се рекло, баш користан играч, одбранбена звер и скок добар :)
Ne secam se asistencija :D
Bolje da prekinemo, da ne saznaju ljudi kakvi smo :lol:

Korisnikov avatar
By Antoine
Drugari tatatatirci, meni je stvarno drago što se družite tako lepo, ali da vas zamolim da ovakve razgovore vodite na košarkaškoj ili običnoj svaštari, ipak na ovoj temi ima jako dobrih i vrednih postova koji se sada gube u gomili oftopika.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 30
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: