Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Gaja
Jaycee Carroll napisao:Nick: Jaycee Carroll-krasi me odlican sut za 3 poena 47,3%
Visina:178,1 cm
Tezina:78
Smedja kosa,zelene oci,dugi raspon ruke,jako dobar sut sa poludistance.Zavrsio informatiku,ne radim nista,nit studiram,lenj sam,bio sam na probu u Bizkaiu Bilbaa,volim da se kladim,pijem,druzim.Ajde zdravo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:
Jaycee Carroll napisao:Nick: Jaycee Carroll-krasi me odlican sut za 3 poena 47,3%
Visina:178,1 cm
Tezina:78
Smedja kosa,zelene oci,dugi raspon ruke,jako dobar sut sa poludistance.Zavrsio informatiku,ne radim nista,nit studiram,lenj sam,bio sam na probu u Bizkaiu Bilbaa,volim da se kladim,pijem,druzim.Ajde zdravo.
Eeee to je bio potencijal, bio je na probi i u Vojvodini kada su trebali da igraju aba onomad :)
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Salvatore Guliano napisao:Samo se ti smej, ali od tebe ocekujemo da zaigras barem u Metalcu ako ne cz ili kkp
Naravno.Ja sam na neki nacin projekat ovog foruma.Od svakog od vas sam dobio po neki savet ili anegdotu,pomoc ili nesto :-)
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Salvatore Guliano napisao:Sve nade su pale na tebe :)
Navikao sam na pritisak :-D
Forum ce biti ponosan,obecavam :-)

Edit:Da ne bude off ipak je ovo ozbiljna tema.
Kako da poboljsam odbranu? Osim sto cu da je igram :-D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja sam uvek bio hladan kada promasim, uci ce sledeci put, ako ne udje, onda onaj tamo.
Odbrana zavisi od tvoje glave, potrudi se vise.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By miki
Odbrana je najvise stvar volje, naravno ima tu jos mnogo drugih stvari.Moj ti je savet da pogledas malo Riki Rubija i nacin na koji on igra odbranu.Skoro savrsen tajming, razmislja korak unapred,cita sta ce napadac da uradi,koristi mozak a ne fizikalije.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 30
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: