- Sub Sep 06, 2014 6:24 pm
Da da inace nas Dzejsi je bio za klasu bolji igrac od Kerola, ali neprofesionalizam ucinio svoje
Jaycee Carroll napisao:Nick: Jaycee Carroll-krasi me odlican sut za 3 poena 47,3%
Visina:178,1 cm
Tezina:78
Smedja kosa,zelene oci,dugi raspon ruke,jako dobar sut sa poludistance.Zavrsio informatiku,ne radim nista,nit studiram,lenj sam,bio sam na probu u Bizkaiu Bilbaa,volim da se kladim,pijem,druzim.Ajde zdravo.
Gaja napisao:Eeee to je bio potencijal, bio je na probi i u Vojvodini kada su trebali da igraju aba onomadJaycee Carroll napisao:Nick: Jaycee Carroll-krasi me odlican sut za 3 poena 47,3%
Visina:178,1 cm
Tezina:78
Smedja kosa,zelene oci,dugi raspon ruke,jako dobar sut sa poludistance.Zavrsio informatiku,ne radim nista,nit studiram,lenj sam,bio sam na probu u Bizkaiu Bilbaa,volim da se kladim,pijem,druzim.Ajde zdravo.
Legende su vecne!
DRAZEN! BODIROGA!
I will show you how great i am!!!
Salvatore Guliano napisao:Samo se ti smej, ali od tebe ocekujemo da zaigras barem u Metalcu ako ne cz ili kkpNaravno.Ja sam na neki nacin projekat ovog foruma.Od svakog od vas sam dobio po neki savet ili anegdotu,pomoc ili nesto
Legende su vecne!
DRAZEN! BODIROGA!
Salvatore Guliano napisao:Sve nade su pale na tebeNavikao sam na pritisak
Legende su vecne!
DRAZEN! BODIROGA!