- Ned Sep 15, 2019 6:18 pm
Duka85 napisao: ↑Ned Sep 15, 2019 5:26 pmJović ima dobar raspon ruku i to je činjenica, ali mu fali nešto da bi bio dobar on ball defanzivac...koliko se ja sećam u Zvezdi su, kada su igrali protiv vrhunskih plejmejkera, iste češće čuvali Lazić, Đenka, pa i Dangubić...zapamtio sam i da je Radonja uglavnom Đedovića koristio kao defanzivca na Pejtonu Sivi ove godine u finalu nemačke lige...to su sve igrači koji su i viši i teži od Jovića, pa opet su treneri više poverenja imali u njih kada je u pitanju čuvanje brzih bekova.alonzo86 napisao:Ovo je apsolutna istina, ozbiljan raspon ruku i brzu reakciju ima narocito u situacijama kad plej izgubi dribling.djokonda napisao: ↑Ned Sep 15, 2019 4:39 pm Zakazalo je u tom što Jović nije igrač za to, za ''prebijanje''...Kad se uporedi prvih 5 ekipa, jedino mi i Francuzi ne igramo agresivno na lopti, niti nešto naručito pokušavamo da otežamo protok lopte...nema deny odbrane, presinga, uskakanja u kretnje...e sad, ni Francuzi se odbranom nisu proslavili na ovom turniru, ali bar imaju Gobera...mi individualno imamo možda i ispod prosečne igrače kada je odbrana u pitanju i veliki je znak pitanja koliko ovaj roster i može defanzivno da pruži, ali moj utisak je i da ništa specijalno nismo ni probali...da se nekako sve svelo na to da igrači daju sve od sebe pa šta bude.Nekoliko ljudi koji su imali priliku da igraju sa Jovicem su mi rekli da taj covek u odbrani mora makar da zakaci loptu prstima, da pored njega nema sanse uputiti pas ili nesto a da on loptu ako nista drugo okrzne. E sad mozda ne prebija... Ali mi Jovic sada jeste delovao manje agresivno nego 2014 recimo
Inače, SP je osvojila ekipa koja je igrala ubedljivo najbolju odbranu.
Послато са SM-G950F помоћу Тапатока