- Ned Okt 25, 2020 3:36 pm
Zex, rekao bih da si baš zbrzao ekipu, mislim da se može bolje probrati
bekovi - Teo, Rebić, Peno, Cvetković, Pot, Radičević, Avramović, Anđušić, Tepić, Nenadić (pretpostavlja da se Jaramaz neće oporaviti do tada)
trojke - Dangubić, Trifunović, Radanov, Momirov (moj favorit, već sada jedan od boljih 3&D u ABA), Lazarević
četvorke - Zagorac (primarno četvorka zbog deficita igrača na poziciji), Mitrović, Ilić, Stefan Janković, Pokuševski
petice - Petrušev (ne znam koliko će biti dostupan zbog drafta), Kravić, Ristić, Nikola Janković, Nikola Jovanović
recimo sledećih 12: Teo, Avramović, Dangubić, Stefan Janković, Petrušev - Cvetković, Rebić, Anđušić, Momirov, Zagorac, Mitrović, Kravić...eventualno Nikola Janković umesto jednog spoljnjeg (Momirova).
Moja logika je da je glavni problem da smo toliko slabi defanzivno u spoljnoj liniji da teško da možemo da istrpimo Veličkovića na četvorci pa ga zato ne bih zvao...gledao bih da Tea i Avramovića, kao napadačku osnovu okružim što boljim defanzivcima na svojim pozicijama, plus par mekih ruku sa klupe poput Rebića i Anđušića