Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Valderama
Kad već pomenuh mlade igrače, kontam da smo mi Srbi najveći baksuzi u vazdušnom prostoru, u solarnom sistemu, u celokupnoj vaseljeni.

Samo nama može da se desi da nam se najtalentovaniji igrač, koji pri tome igra na najosetljivijoj poziciji, uvali u povredu zbog koje će se naći godinu i po dana bez takmičarske košarke (ko je rekao Nemanja Aleksandrov?). :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
By surda
Valderama napisao: Pet Sep 27, 2024 1:55 pm Koje mlade nade imamo u ABA ligi ove sezone? Ne verujem da ih ima mnogo.

Drezgić, Bošnjaković, Kostić, Miljenović...?
Drezgic na koledzu.
Srednja dvojica ce tesko do minuta.
Miljenovic nema ugovor.

U Megi Markovic i Jovic 2005to godiste djeluju zanimljivo.

Ostali igraci ili se nece naigrati ili su 20+. Uvijek se mozemo nadati nekom late bloomeru. :-D
Korisnikov avatar
By MileBL
Bezveze je vrsiti projekcije ko bi mogao igrati za reprezentaciju, imali smo slucaj gde su igraci ostvarili zavidne igre a u mladjim kategorijama nisu se uopste isticali
Sa druge strane konkurisu igraci od 20 do 35 godine, veliki je tu raspon da se moze nesto predvidjati
By surda
Valderama napisao: Ned Sep 29, 2024 12:56 pm Ima li Kosta Kondić mogućnost igranja za Srbiju?
Nastupao je za Bosnu u mladjim kategorijama.
Mislim da moze uz dozvolu bosanskog saveza ili procjenu FIBA da je od vitalnog znacaja za razvoj srpske kosarke :-D

I da moze, mislim da bi mozda bio koristan samo za kvalifikacione prozore.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Ko je taj bolji od Kondića?
Миљеновић..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 1108
  • 1109
  • 1110
  • 1111
  • 1112
ABA fantasy

Oooo kakva pobeda nad @salvatore :dance: Ono[…]