Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
Ala patnje juce.... Kao da sam kopao kanal 2,5 sata.... Prvih 15 minuta me razbjesnilo, pa kakva je to igra! Kakvo je setkanje, odsustvo agresivnosti, dopustanje auto puta protivniku u kontri.... Pa sijeci to faulom, udaraj, gazi! Ali onda su Avramovic i Dobric poceli da cerupaju i sve je krenulo na bolje....
Ovo je najveci povratak u istoriji OI, vjerujem da ce nam dati samopouzdanje.

Protiv amera ocekujem najbolju nasu utakmicu ovog ljeta: Ocekujem dobre procente i dobro trcanje, ali takodje ocekujem da cemo ih batinati za sve pare. Ne moze drugacije, neka izvedu 50 bacanja, ne zanima me, samo nema protoka, nema poena iz kontre i polukontre... Zrtvovati Plavsica, Marinskovica, Davidovca, ma i Milutinova, Avramovica, neka svi poispadaju iz igre osim Jokica i Bogdanovica.... Borba pa cemo vidjeti sta ce nam to donijeti.
Korisnikov avatar
By Valderama
skeske napisao: Sre Avg 07, 2024 12:30 pm ali takodje ocekujem da cemo ih batinati za sve pare. Ne moze drugacije, neka izvedu 50 bacanja, ne zanima me, samo nema protoka, nema poena iz kontre i polukontre... Zrtvovati Plavsica, Marinskovica, Davidovca, ma i Milutinova, Avramovica, neka svi poispadaju iz igre osim Jokica i Bogdanovica.... Borba pa cemo vidjeti sta ce nam to donijeti.
bravo Vaso! :bow-blue: bravo Karaburac! :bow-blue: (Sviđa mi se što su se ljudi aktivirali, još samo da se vrati oligarhijska i tajkunska baraba Salvatore 8-) )

Bukvalno jedina opcija i strategija da ih dobijemo, ako đemo u trku i igru za poen više - zgromiće nas.

Ova eventualna pobeda na putu ka zlatu bi imala ne samo sportski značaj, nego i društveno-sociološku važnost.

Npr. nedavno se pojavila knjiga "Bilo jednom u Indijanapolisu" koja govori o toj tituli iz 2002. i objašnjava višestruk pozitivan uticaj na naš narod.

Slika

Osvajanje titule svetskog prvaka u košarci 2002. stvorilo je veliku euforiju u Srbiji i podiglo osećaj ponosa i samopouzdanja kod mnogih ljudi. Bio je to trenutak identifikacije sa ekipom koja je bila najbolja na svetu, što je svima omogućilo razmetanje šampionskom titulom osvojenom u Americi [...]. Bio je to jedan u nizu primera kako pobede na košarkaškim tereni¬ma dobijaju dublje značenje od sportskog nadmetanja. U slučaju Srbije, osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u košarci 2002. godine ojačalo je nacionalni identitet, iako je reprezentacija još uvek igrala pod nazivom Jugoslavija. Mnogi današnji uspešni košarkaši bili su u to vreme deca, kojoj su pobednici iz Indijanapolisa postali uzori, sportski heroji čiji su uspeh želeli da ponove.”
– Miloš Timotijević

„Glavni motiv su sport i košarka. Sve ostalo je u drugom planu. Ali s obzirom na to šta smo prošli u godinama pre toga, igranje za reprezentaciju je bila dodatna odgovornost. Znali smo da tim uspehom ispunjavamo nekoga ko nam je velika podrška na svakom takmičenju. Posle finala ti si prazan. Slaviš, ali je mnogo toga ostalo na terenu. Ipak, povratak kući i osećaj koji nosi doček teško je opisati. Za to se živi. Kad krećeš da se baviš košarkom, vodi te želja da se nadmećeš, pobeđuješ i osvajaš, a zatim dođe i doček, koji učini da se osećaš potpuno ispunjeno.”
– Dejan Bodiroga
Korisnikov avatar
By Lucky
Najveća želja mi je da Bogdan dočeka da osvoji zlato sa reprezentacijom. Takav šampion i kapiten koji je godinama nosio svakakve sastave na leđima je apsolutno zaslužio zlato, ali za sada izgleda da mu nije bilo suđeno, a svakakvih dunstera ima koji ga okačiše oko vrata.
Do sada je najbliži bio protiv Slovenije na EP, a možda posljednja šansa je naredno dok je LA baš daleko i, iz ove perspektive, nerealno.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Svi mi cekamo zlato,
Dijete sam bio kad smo uzeli zlato u Indijanapolisu, evo sad star konj, poceo sijediti od nerviranja i gledanja kosarke
OI smo odigrali odlicno, Ameri su nerealno jaki, tesko ih je dobiti, EP je idealna sansa za nas
Korisnikov avatar
By gramada
MileBL napisao: Sre Avg 14, 2024 10:14 am Svi mi cekamo zlato,
Dijete sam bio kad smo uzeli zlato u Indijanapolisu, evo sad star konj, poceo sijediti od nerviranja i gledanja kosarke
OI smo odigrali odlicno, Ameri su nerealno jaki, tesko ih je dobiti, EP je idealna sansa za nas
Ja sam jos atriji treba Bogdan i d ase amlo potrudi ili da vezba 2017 nije imao snage 2023 opet nije iamo snage 2024 trebao je da ugje u istoriju on zna zasto niej uspeo ..........
Korisnikov avatar
By Lucky
Jedino se ne slažem da smo '24 imali ozbiljnu šansu. Da smo prošli u finale, imam osjećaj da bi nas Francuzi dobili.
Nevjerovatno koliko mali detalji prave drastičnu razliku u ukupnom utisku. Ono što smo mi okrenuli protiv AUS će se na tom nivou desiti jednom u 20 puta, a da smo tada ispali sada bi utisak bio kao nakon ispadanja od Italije onomad.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

• 1
  • 1104
  • 1105
  • 1106
  • 1107
  • 1108
  • 1111
КК Partizan 24/25

a sta fali Marinkovicu, losi su bili Brow, Iffe pa[…]

ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]