- Sre Avg 07, 2024 12:30 pm
Ala patnje juce.... Kao da sam kopao kanal 2,5 sata.... Prvih 15 minuta me razbjesnilo, pa kakva je to igra! Kakvo je setkanje, odsustvo agresivnosti, dopustanje auto puta protivniku u kontri.... Pa sijeci to faulom, udaraj, gazi! Ali onda su Avramovic i Dobric poceli da cerupaju i sve je krenulo na bolje....
Ovo je najveci povratak u istoriji OI, vjerujem da ce nam dati samopouzdanje.
Protiv amera ocekujem najbolju nasu utakmicu ovog ljeta: Ocekujem dobre procente i dobro trcanje, ali takodje ocekujem da cemo ih batinati za sve pare. Ne moze drugacije, neka izvedu 50 bacanja, ne zanima me, samo nema protoka, nema poena iz kontre i polukontre... Zrtvovati Plavsica, Marinskovica, Davidovca, ma i Milutinova, Avramovica, neka svi poispadaju iz igre osim Jokica i Bogdanovica.... Borba pa cemo vidjeti sta ce nam to donijeti.
Ovo je najveci povratak u istoriji OI, vjerujem da ce nam dati samopouzdanje.
Protiv amera ocekujem najbolju nasu utakmicu ovog ljeta: Ocekujem dobre procente i dobro trcanje, ali takodje ocekujem da cemo ih batinati za sve pare. Ne moze drugacije, neka izvedu 50 bacanja, ne zanima me, samo nema protoka, nema poena iz kontre i polukontre... Zrtvovati Plavsica, Marinskovica, Davidovca, ma i Milutinova, Avramovica, neka svi poispadaju iz igre osim Jokica i Bogdanovica.... Borba pa cemo vidjeti sta ce nam to donijeti.