Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Možemo li ih ikako izbeći u polufinalu?
Па ако они или ми изгубимо 1/4 Slika

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By gramada
da se ne zamaramo sa zrebom ima do finala dosta da se gura ako ga uopste igramo sa ovakvim skokom i odbranom tesko i sa kengurima
By Šipurske livade
Mozda je zreb i namesten da domacin Francuska izbegne USA u polufinalu. Jeste poslastica, ali Ameri finala ne gube, realno pre ce im biti losiji dan u polufinalu pogotovu sto su nas dobili dva puta, nego u finalu gde bi bili maksimalno spremni za nas.
Korisnikov avatar
By rudonja
pozdrav drugari!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pozdrav ljudi :D .

Ono sto bih voleo da vidim u ovom mecu protiv Amera, a sto nisam u proslom:

1) pokusaji razlicitih odbrana na 3-4 poseda koji bi ih zbunili (zona, kombinovane odbrane, zonski presing, zona posle drugog pasa itd)

2) povlacenje Dzejmsu kao da igras protiv Adetokumba dok ne veze 2 suta

3) jak faul na sutersku ruku svakog ko veze 2 suta. Durente, u tebe gledam. Plavsa, za to smo te poveli.

4) kretanje igraca bez lopte. Razmenite blokove, pizda mu materina. Jokic kad ima loptu svi stoje i gledaju ga. Da dobihemo neki mismatch ili dobar cut.

5) disciplinovan napad, ako ne ide kontra, igras 24 sekunde i teraj ih da te jure po terenu. Umori ih.

6) Milutinov ako treba da napravi faul u napadu nek ga napravi. Ako vidim jos jednom da mu bek krade zivu loptu pojescu televizor. Baci ga u reklame ako treba, samo nemoj da te bek ponizava.

7) Bogan da se ne vadi trojkom iz lose serije. Malo ulaz majstore, malo tabla, pa ce puci i trojka. Polako samo.

8) i sve ovo pada u vodu ako ne pogodimo otvoren sut. To je to.

Eto, ako odigramo perfektno, mozemo da dobijemo. RTS da me angaxuje mesto Kuzme, kidam koliko sam strucan 😂😂😂
  • 1
  • 1103
  • 1104
  • 1105
  • 1106
  • 1107
  • 1111
КК Partizan 24/25

a sta fali Marinkovicu, losi su bili Brow, Iffe pa[…]

ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije