Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Lika
Poštovani forumaši,

Da li je ovo neki znak iz sfere X-Filesa sam Bog zna no da je intrigantno, u svakom slučaju jeste. Prilikom pokušaja moderacije postova putem Tapatalk aplikacije, desilo se to da je pobrisano sve sa ove teme osim posta koje ustvari trebao biti obrisan, jer ga je izbacilo u 10 kopija van.

Zašto spominjem X-Files? Iz prostog razloga jer je ovo možda nekakav znak da se zaboravi na kraj ovog prvenstva iz nas, odnosno da se na toj školi gradi nova uspješna budućnost reprezentativne košarke. Ispisali smo preko hiljadu i po strana na ovoj temi od početka rada novog foruma i nama u administraciji je osobita muka zbog gubitka svih tih dragocjenih postova, no šta je tu je, kao i reprezentacija otvaramo novi list i stvaramo novu budućnost na kvalitetnim lekcijama prošlosti.
Korisnikov avatar
By centurion
E kad je tako,ajde da se i ja pridruzim od danas,malo aktivnije.
Odavno sam pridruzio,a aktivan nisam.Slabo se ima vremena.
Mnogo sam isfrustriran desavanjaima na terenu danas,pa rekoh da se i ja malo ispisem,da olaksam muku.
Odavno nisam bi oovako ljut i neraspolozen.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Grobi napisao:A bas sam napisao zanimljiv post.:)
Verovatno je to taj post koji je trebalo da bude obrisan :mrgreen:
Korisnikov avatar
By rudonja

Internet nije izdrzao.
By Grobi
Mutinjo napisao:
Verovatno je to taj post koji je trebalo da bude obrisan :mrgreen:
ha,ha ...nista strasno nisam napisao ali ako je zbog njega onda za u dobro sto kaze Lika. :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Rekao bih da je to moja poruka :D
Kada sam hteo da posaljem, prijavljuje neku gresku I pritiskao sam nekoliko puta da posalje I posle kada sam usao, video samo moje poruke a kada predjes na drugu stranu, nesto poludi :D

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By lowone
Kalinari posle utakmice sa Litvanijom isao po twiteru i lajkovao postove gde ljudima nije jasno zasto je imao malu minutazu.. :lol:
By Grobi
1.Miljenovic,Micic(Radicevic,Jaramaz)
2/Bogdanovic,Milosavljevic,Micov(Guduric,Nedovic)
3.Lucic,Bjelica(Zagorac)
4.Macvan,Jokic,Savanovic(N.Jankovic)
5.Krstic,Bobi(Rakovic)
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/SwitchOnD/status/644985571148963840 https://twitter.com/OgiEvropa/status/645313609480978432 Ovome je lupljena zvezdica..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1111
КК Partizan 24/25

Ma kakvi Ife i Dante... Jeste on jak, ali onu eksp[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Друго полувреме још горе..Још гора одбрана,још го[…]