Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Смајли отказао,повреда..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Šipurske livade napisao: Pet Nov 21, 2025 11:17 pm Drezgic na pleju da se vidi ima li sta od njega
Pa nije to CZ ili KKP pa da se "vidi ima li šta od njega" i nije to utakmica protiv nekog tamo Tamiša u KLS, već kvalifikaciona utakmica reprezentacije... Ne bi smelo mnogo da se eksperimentiše da se ja pitam, mada bih apsolutno podržao i suprotno ako bi se Alimpije odlučio za tako nešto.

Inače, jedna vrlo zanimljiva situacija, gde smo i u košarci i u fudbalu dobili nove selektore, oko čijeg izbora su zadovoljni i jedni i drugi navijači, retko zanimljiva situacija iskreno... Ne sećam se da li sam pisao o tom izboru za Alimpija, ali to je bila jedina logična odluka i politički vrlo siguran potez za populizam "hleba i igara".
Korisnikov avatar
By Gaja
Meni je Alimpije totalno ok opcija, videli smo na ovom EP da dosta reprezentacija ima mlade trenere i da imaju sasvim ok rezultate. Alimpije se za sad dokazao u Turskoj, nadam se da ce doci i do EL.
U ovom trenutku voleo bi i Obradovica da vidim na klupi, jos je relativano mlad.
Korisnikov avatar
By Zex88
Давидовац отпао због повреде.

Звезда је послала Миљеновића за први меч,Добрић долази на други меч.

Риле је капитен,тако да мислим да је он сигуран за 12.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Дакле, на крају дана имамо следеће људе за прву утакмицу на располагању:

1. Стефан Миљеновић, Саво Дрезгић, Никола Ребић, Огњен Јарамаз
2. Стефан Момиров, Данило Анђушић, Лазар Стефановић
3. Асим Ђуловић, Филип Барна, Алекса Раданов, Стефан Николић
4. Богољуб Марковић, Никола Танасковић, Војин Медаревић
5. Душан Ристић,Балша Копривица, Душан Милетић

Прочитах изјаву Душана Алимпијевића, па ми је све улило додатну неку позитиву. Мислим да ово уопште није лош састав за прозор у којем играмо са Швајцарском, драго ми је да је Риле капитен, свака част на том потезу. Баш ме занима за кога ће се одлучити, да ли ће ићи на неку своју визију или ће ићи на сигурне опције...
Korisnikov avatar
By Zex88
Баш је танко,али надам се да ће момци моћи до 2 победе. Требају нам ко хлеб насушни.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da li je tanko ili nije to je suludo pričati igramo protiv Švajcarske, posle protiv BIH, ne verujem da oni imaju nešto jače rostere... A ono što je najbitnije u reprezentativnoj košarci je motivacija, a mislim da će Alimpije to da našteluje kako treba i da će u Pioniru da gori protiv Švice i na terenu i na tribinama.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da smo na visokim pozicijama skroz korektni. Ako izbacimo Medarevica koji mi je ipak slabiji od Tanaska i Bogoljuba mi tu imamo prilicno dobre igrace koji mogu razlicite uloge da vrse. Fleksibilni smo. Izuzev Tanaska imamo prilicno dobar size, a izuzev Ristica svi dobro trce za svoju poziciju i poprilicno su atleticni. Rile pak ima vrhunski sut spolja. Generalno sam zadovoljan. Sad ce neko reci da preterujem, ali to bi mogla da bude ekipa za EL nivo, mozda ne najboljih ekipa, ali za nizi ili srednji nivo bez problema.

Za pozicije 2 i 3 isto nesto ne brinem puno. Mislim da ce oni odraditi posao korektno. Najbitnije da peglaju lepo odbranu i da kazne otvorene suteve.

Pozicija 1 me malo plasi, ako krenu protivnici agresivno. Drezga je malo TO podlozan kada ga agresivno stisnu preko celog. Reba i Jaramaz su prosli svoj prajm, ali se nadam da ce obaviti posao. Miljenovic je korektan, ali slicno kao i za Drezgu nemam potpuno poverenje. Da ovde imamo jednog Jovica iz prosle sezone (na primer) ne bih brinuo ni najmanje.

Ovako sam optimista, samo kazem, ta organizacija me brine da ne zakaze.
Korisnikov avatar
By Zex88
У мени је неки страх,али надам се да сте у праву.

• 1
  • 1156
  • 1157
  • 1158
  • 1159
  • 1160
  • 1164
NCAA & High School

Evo još nekih učinaka sa konferencijskih tu[…]