Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:

Jbg, kad svi kontaju kako izbjeci Amere pre finala ili recimo da ne treba voditi Bobija koji pored Jokica znaci da bi mogli imati ogroman broj poena sa centarske pozicije ili da treba voditi Milosavljevica i Lazica da spakuju u dzep Karija i Hardena itd...

Ali Milosavljević i Lazić da spakuju Karija i Hardena... :lol:

Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:

Niko nije rekao da je to bio slab tim ali nije bi najjaci kao sto je bio recimo 2008 i 2012 godine.

Evo sad gledam roster Spanije te 2008 npr

Pos. No. Name
F/C 4 Gasol, Pau vs Jokić
G/F 5 Fernández, Rudy vs Kalinić
PG 6 Rubio, Ricky vs Jović
G 7 Navarro, Juan Carlos vs Bogdanović
PG 8 Calderón, José vs Teodosić
F/C 9 Reyes, Felipe vs Bjelica
SF 10 Jiménez, Carlos (C) vs Lučić
PG 11 López, Raúl vs Micić
SG 12 Rodríguez, Berni vs Nedović
C 13 Gasol, Marc vs Marjanović
SF 14 Mumbrú, Álex vs Milutinov
PF 15 Garbajosa, Jorge vs Jelovac/Simonović

Petorka Spanije brutalna Pau, Rejes, Rudi, Navaro, Calderon, mada Jokic, Bjelica, Kalina, Bogdan, Teo hmmm,

Ima dosta sličnosti, ali i jedna velika RAZLIKA a to je da su Španci recimo krajem 2007. mogli da potpišu da će ovaj tim igrati na OI a mi sad nemamo predstavu ko će sve otkazati i kako ćemo stvarno izgledati na kraju.

A obično to bude da Birča zameni Bjelicu a Štimac Jokića :D jbg

Korisnikov avatar
By Zex88

Meni je ovaj sastav Spanije jaci samo tako od naseg..

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:

Meni je ovaj sastav Spanije jaci samo tako od naseg..

Po meni je jako teško oceniti, mislim da su nijanse u pitanju, možda i na njihovoj strani ali ništa drastično.

Korisnikov avatar
By The Answer

Taj tim Španije je jedan od najboljih evropskih ikada. To je jedna činjenica, druga činjenica je da će nas Ameri pobediti i osvojiti SP i OI. Daće Bog samo da to bude tek u finalu.

Što se tiče pomenutog meča u grupi na OI i zidovi znaju da oni samo finala igraju a do tad otaljavaju. Kako smo prošli u ta dva finala dobro znamo tako da bih ja stvarno ćutao a ne merio se sa Amerima.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:

Taj tim Španije je jedan od najboljih evropskih ikada. To je jedna činjenica, druga činjenica je da će nas Ameri pobediti i osvojiti SP i OI. Daće Bog samo da to bude tek u finalu.

Što se tiče pomenutog meča u grupi na OI i zidovi znaju da oni samo finala igraju a do tad otaljavaju. Kako smo prošli u ta dva finala dobro znamo tako da bih ja stvarno ćutao a ne merio se sa Amerima.

Odmah iza SFRJ '88-'91, od onog sto ja pamtim. Na 3. mjestu Argentinci.

Korisnikov avatar
By Peja
Lucky napisao:
The Answer napisao:

Odmah iza SFRJ '88-'91, od onog sto ja pamtim. Na 3. mjestu Argentinci.

:lol:

Korisnikov avatar
By Peja
bunja95 napisao:

https://youtu.be/9qjyW_TWFhM
Dva drim tima,pre ove utakmice sam gledao sa Spancima na ep 2001,Gasol je i kao klinac bio sjajan igrač, neverovatno koliko mu karijera dugo traje...

Inače, izjavio je pre par dana da će igrati na SP za Španiju.

I to je rekao u fazonu hoće da im pomogne da zaigraju na OI (što navodi da planira i tamo da igra :D)

R e s p e c t ! ! !

• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
КК Partizan 24/25

a sta fali Marinkovicu, losi su bili Brow, Iffe pa[…]

ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije