Teme vezane uz sve reprezentacije
By milanezija
Peja napisao:
milanezija napisao:

Mislim da su ti znakovi pitanja za Dudu 2008. Krstovic, Cvetkovic i Kecman. Mozda nije Cvetkovic al ova 2 sam siguran

Moguće

Ono što znam je da je bilo njih 12+2 za te mečeve u kvalifikacijama.

EDIT da Kecman je siguran , Cvetković vrv

A mogao bi biti još Radivojević ili Radenović čak

Evo ti protiv Ungara

SRBIJA: Teodosić 5, Tepić 11, Cvetković 2, Erceg 15, Kecman 4, Marković 2, Tripković 13, Marjanović 10, Vujanić 10, Veličković 10, Perović 8, Savanović 4. U timu nisu bili Krstić i Bogdanović.

Ja sam mogao da garantujem da je matori Krstović igrao tad

Korisnikov avatar
By Zex88
Mulder napisao:

Radim neku analizu, može li mi neko reći naše najbolje igrače po takmičenju, ove poznatije sam stavio na vrhu. Isto tako, ko od ovih nije iz Srbije, Drobnjak, Šćepanović, Bulatović, Čabarkapa, Lukovski?

EP 1995-------EP 1997 -----------SP 1998-------------EP 2001--------------SP 2002

Bodiroga------Bodiroga----------Bodiroga (MVP)----Bodiroga-------------Bodiroga
Rebrača-------Rebrača-----------Rebrača------------Stojaković (MVP)---Stojaković
Đorđević------Đorđević (MVP)---Đorđević----------Gurović---------------Gurović
Danilović------Danilović----------Lukovski----------Jarić-------------------Jarić
Divac----------Lončar-------------Lončar -------------Milojević-------------Divac
Tomašević ---Tomašević--------Tomašević---------Tomašević------------Tomašević
Berić----------Berić---------------Berić----------------Rakočević------------Rakočević
S.Obradović--S.Obradović------S.Obradović--------S.Obradović --------Radmanović
Sretenović ---Radošević---------Šćepanović--------Šćepanović -----------Vujanić
Paspalj--------Bulatović---------Bulatović----------Tarlać-----------------Čabarkapa
Savić ----------Savić--------------Drobnjak-----------Drobnjak-------------Drobnjak
Koturović-----Topić--------------Topić---------------Petrović--------------Koturović

Ivković--------Ž.Obradović------Ž.Obradović-------Pešić------------------Pešić

MVP Marčiulionas--------------------------------------------------------------MVP Nowitzki

98 je meni bio najbolji Rebraca.. 2001 i 2002 Pedja.. 95 i 97 sam bio mali pa se ne secam ko je bio izdominirao..

Pa nije ti iz Srbije Stojakovic,Danilovic,Paspalj,Savic,samo ne kapiram sta "racunas"..

By milanezija

Ja baš sinoć pogledao, i razmišljam se da li bih menjao tu pobedu za srebro, da smo u polufinalu ispali od Amera recimo pa onda uzeli bronzu, jer tom pobedom bi napravili sebi lošiji put ako se ne varam, i mislim da ne bih menjao 1 bronzu za 100 pobeda protiv amera a kamoli nešto više

Korisnikov avatar
By Heisenberg

Ja bih menjao medalju za pobedu protiv Amera samo u slucaju da ih dobijemo u njihovom najjacem sastavu, kako su Spanci igrali sa Kobijem, Lebronom, Durentom i ostalima dve egal utakmice meni nije jasno i to u finalima.

Korisnikov avatar
By MileBL

Mozemo ih dobiti, iskoristiti to sto oni nas slabije poznaju nego mi njih, spremati se duze vreme za taj mec sa njima, odraditi dobar skauting i odigrati napadacki odlican mec i nema da omane.
Uglavnom napad mora funkcionisati tokom citavog meca, nemamo mi sta kontati da ih odbranom mozemo ustopati

Korisnikov avatar
By MileBL

Jbg, kad svi kontaju kako izbjeci Amere pre finala ili recimo da ne treba voditi Bobija koji pored Jokica znaci da bi mogli imati ogroman broj poena sa centarske pozicije ili da treba voditi Milosavljevica i Lazica da spakuju u dzep Karija i Hardena itd...

Korisnikov avatar
By Peja

Svakako da je glupo pretiti Amerima i još gluplje obećavati pobedu, ako ništa onda bar zbog poslednja dva finala.

ALI, činjenica da je naš najjači tim koji bi mogao da zaigra na SP zapravo nešto najjače od 2002. a verovatno i u narednih 10 godina.

Sa jednim franšiznim igračem, sa dvojicom 10+ppg igrača, sa igračem koji je obeležio deceniju u EL, sa Bobijem , sa Nedovićem , Kalinićem, Jovićem na vrhuncu karijere, plus Milutinov i Micić koji dosad igraju najbolju košarku u karijeri.

Tako da, na nama je da ih sve skupimo i da se spremimo što bolje a videćemo za šta je to dovoljno. Veliki plus je što smo već igrali s njima 3 puta (jednom egal!) i što su naši nosioci već par godina "preko bare" tako da ne bi trebalo da imamo problema sa pristupom i početkom kao na ovom meču sa snimka.

I nemojte da pričate da je ovaj tim iz 2016. slab, igrali su Durent, Irving, Kazins, Entoni, Batler, Džordž ,Tomson, Grin.. to nikako nije slab tim.

Korisnikov avatar
By Heisenberg

Niko nije rekao da je to bio slab tim ali nije bi najjaci kao sto je bio recimo 2008 i 2012 godine.

Evo sad gledam roster Spanije te 2008 npr

Pos. No. Name Age – Date of birth Height Club Ctr.
F/C 4 Gasol, Pau 28 – July 6, 1980 7 ft 0 in (2.13 m) Los Angeles Lakers
G/F 5 Fernández, Rudy 23 – April 4, 1985 6 ft 6 in (1.98 m) Portland Trail Blazers
PG 6 Rubio, Ricky 17 – October 21, 1990 6 ft 4 in (1.93 m) Joventut Badalona
G 7 Navarro, Juan Carlos 28 – June 13, 1980 6 ft 4 in (1.93 m) FC Barcelona
PG 8 Calderón, José 26 – September 28, 1981 6 ft 3 in (1.91 m) Toronto Raptors
F/C 9 Reyes, Felipe 28 – March 16, 1980 6 ft 9 in (2.06 m) Real Madrid
SF 10 Jiménez, Carlos (C) 32 – February 10, 1976 6 ft 9 in (2.06 m) CB Málaga
PG 11 López, Raúl 28 – April 15, 1980 6 ft 0 in (1.83 m) Real Madrid
SG 12 Rodríguez, Berni 28 – June 7, 1980 6 ft 5 in (1.96 m) CB Málaga
C 13 Gasol, Marc 23 – January 29, 1985 7 ft 1 in (2.16 m) Memphis Grizzlies
SF 14 Mumbrú, Álex 29 – June 12, 1979 6 ft 7 in (2.01 m) Real Madrid
PF 15 Garbajosa, Jorge 30 – December 19, 1977 6 ft 9 in (2.06 m) Khimki BC

Jedan All-Star, jedan odlican Nba igrac, dvojica solidnih NBA igraca i ostatak Evroligasi sa Navarom koji je bio top, ovo ostalo klasicni Evroligaski igraci.

Mogu da se pronadju slicnosti sa nasom najjacom selekcijom, objektivno 2014 nismo imali sta da trazimo, mislim da je vecina tada bila u soku a uopste igramo finale i psiholoski nismo bili spremni, 2016 ipak nismo bili kompletni a u grupi smo pokazali da mozemo da zakuvamo.

Mislim da je ova generacija ostala duzna tu jednu utakmicu

Petorka Spanije brutalna Pau, Rejes, Rudi, Navaro, Calderon, mada Jokic, Bjelica, Kalina, Bogdan, Teo hmmm,

• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije

Sa ovakvom Aba ligom se samo gubi vreme, Cibona na[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ne svidja mi se odlazak Covica i dolazak naprednog[…]