Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakva partija Markanena.. Ali mora još neko da se priključi ako Finci hoće prolaz..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Kakva partija Markanena.. Ali mora još neko da se priključi ako Finci hoće prolaz..

Skoro da ne mora
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakav su raspad kockasti, neopisivo. Ne zna se ko je gori od koga.

Mulaomerović, kao vo predvodnik. Hezonja, žali bože talenta na onakvu glavu. Šarić koji igra kao da ima 78 godina, a ne 28. I šlag na tortnu, crnja koga zaboli kita za sve i koji igra neku svoju utakmicu.

Mi pričali kako je naša grupa loša, a zasada, 2/2.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao:Kakva partija Markanena.. Ali mora još neko da se priključi ako Finci hoće prolaz..

Skoro da ne mora
Nestvarno na šta su ličili Hrvati u 4/4.. Kaubojština na obe strane terena..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Hrvati nekako bez akcija i valjanih kretnji celo prvenstvo. Bojan solira al nije bas kvalitet za taj nivo soliranja. Saric izlazi iz povrede i mislim da su njegove lose igre najvise posledica toga. Od Hezonje nisam nista vise ni ocekivao. Zubca sam mislio da ce znati bolje koristiti.
Po jmenima solidan sastav, al dzaba, trener najlosiji kad sve sagledam.
Korisnikov avatar
By MileBL
Trebaju uzeti Dzikica za selektora, on zna dobro sa takvim tipovima igraca kao sto Hr ima
Takodje trebaju Radju smjeniti, on je zaguljen tip, na pogresan nacin vodi savez, ne saradjuje sa Aba ligom itd
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Parovi četvrtfinala EP su sledeći:

Danas:
Finska-Španija
Nemačka-Grčka

Sutra
Francuska-Italija
Slovenija-Poljska

Ovo danas mislim da Španija neće imati problema sa Finskom, dok mi je za Grčku ovo finale pre finala, jer ako prođu Nemce koji su dosta dobri, a pritom imaju ogromnu pomoć sudija, onda će verovatno i osvojiti.

Za sutra, očekujem Francusku i Sloveniju u drugom 1/2, bez preterano muke, mada bi mi bilo drago da Poljaci nekako geknu Luku and company.

Kao što već rekoh glavni favoriti su mi Grci :violin:
By Gsk133
Najgore EP od kada ja pamtim. Kvalitet košarke nula, kvalitet igrača nula. Oči me bole od ovog nula kvaliteta svega.
Korisnikov avatar
By Zex88
Strašan tempo na Grčka-Nemačka..Danas isto dobra tekma (Španija-Finska)..
I ono što mi pada u oči je mnogo više energije i krvi nego što smo mi imali sa Italijom..

• 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
Iz navijackog ugla

To je bilo prije 40-50 godina. [emoji3] Sent fro[…]

ABA fantasy

Veselo do :D samog kraja