Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By milica
A tek što zna kako da održi atmosferu u timu, ništa bolje nego reći za medije da su saigrači prošli prajm :roll:

Korisnikov avatar
By BBBbbb
milica napisao: Ned Jul 21, 2024 6:04 am A tek što zna kako da održi atmosferu u timu, ništa bolje nego reći za medije da su saigrači prošli prajm :roll:

Ne volim da ga branim, ali citat zvuci dosta lose tako izvucen iz konteksta. Prica zvuci blaze u okviru celog intervjua, ali da u njegovom je stilu - pravljenje alibija na vreme.

Mislim da je veci problem sto statisticki od 3 centra on je najgori u smislu +/-
Bilo je dosta rasprave da li uopste treba da bude startni centra kad ekipa deluje da bolje igra sa AD ili Bam-om.
Ima i smisla, nije ovo Philly da se sve vrti oko njega, a AD i Bam su dosta bolji timski igraci. Tesko da im pored ovakvih igraca treba "spor" ball dominant centar.
Na kraju - ko zna da li ce izdrzati zdrav do kraja OI.
Al eto vrv ce konacno neku medalju osvojiti.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Wenyen Gabriel Reflects Proudly After South Sudan’s First-Ever Game Against USA: "We don't have any indoor basketball courts in our Country. We don't have anything like that. We're a bunch of refugees that came together for a few weeks out of the year... this is much bigger than basketball for us"
Korisnikov avatar
By milica
Carlik Jones im je samo naturalizovan, nema čovek veze s Južnim Sudanom, ali je svejedno priča o toj reprezentaciji kao za neki Diznijev film...
Korisnikov avatar
By gramada
Ovaj James je nestvaran koja fizikalija sa 40 godina neverovatno
Nemci sjajni mada malo previse forsiraju za tri
sjjna utakmica ipak James donese pobedu amerima
bice uzbudljivo na OI
Korisnikov avatar
By BBBbbb
daily Embiid bullshit update:
Juce kukao kako je lako Tatum-u u Bostonu jer i kad igra lose njegov tim popedjuje, dok jadan Embiid uvek mora da nosi tim na ledjima...
Kontam da ce 76ers poslati nekoga da tera Embiida dalje od mikrofona, vrv vec imaju tu osobu za NBA intervjue, al je u reprezentaciji pusten s lanca.

Preuzeto sa TW:
The past week Embiid has said:

- LeBron washed
- He could’ve been the GOAT without injuries
- He’d average 50 without double teams
- Tatum got a super team, if he goes 5-20 he gets blown out
Korisnikov avatar
By Gaja
Onaj Denda sve gori i gori.

Spanci samo senka one reprezentacije.
Vili Hernangomez za 2 klase ispod Gasola. Ljulj da nije dao one 2 trojke bio bi katasstrofalan. Cak mi se cini da nabacio solidno kilazu. Rudi nevidljiv. Braun lose. Jedini koji je top kvalitet je Aldama. Mislim da Spanciima sledi veoma dug susan period.

Australia deluje da ima i hemiju i kvalitet.

Ne znam da li ste znali ali eurosport ima 9 kanala lol. Prenose na e6 kosarku, danas gledao Japan Nemacku.
Korisnikov avatar
By Zex88
Супер је са ЕС фора....Пиши доле на ОИ..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By milica

Nije loša stvar za jednog početnika...

Promaklo mi je da Brown nije Nike i da tu ima cela drama :shock:
"I do for sure," Brown said Monday in response to a question about whether he believes Nike played a role in him not making Team USA. "They'll be more stuff to come with that but as of now I'm not going to comment on it."

Team USA director Grant Hill denied Nike had a say in the decision last week, saying it was a difficult choice but White was the right call for the team.
https://www.espn.com/nba/story/_/id/405 ... m-usa-jabs

I oni možda imaju svog Miška da im kroji reprezentaciju :D
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije

Sa ovakvom Aba ligom se samo gubi vreme, Cibona na[…]