Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Што Вигинс не игра за Канаду? @BBBbbb

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Sre Jul 10, 2024 9:29 pm Што Вигинс не игра за Канаду? @BBBbbb

Zvanicno vuce povredu zgloba jos uvek.

Ali ti neki porodicni problemi su kolko znam jos uvek problem. Ne iznose se detalji, sem da se svi slazu da je ono odsustvo bilo opravdano. Neka prica je bila da je zdravlje oca, ali nista konkretno niko ne iznosi.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Kawhi vec odustao od nastupa za reprezentaciju. Bukvalno pre par dana dosao na okupljanje.
Sanse da lik moze da odigra vise od par uzastopnih utakmica visokog inteziteta bez pauze od par meseci nakon toga su vec godinama 0.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
gramada napisao: Uto Jul 16, 2024 10:31 pm Grcka Portoriko 67:65 dzba se ja ne placim Portorikanaca
Nekako mi ta reprezentacija uvek ista - gomila random likova i neki NBA bek koji ako ga krene lagano ti strpa 30+ poena.
Mimo bekova jedino mi jos Santiago (centar, headband) u secanju iz njihovih reprezenacija.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Embiid ne moze a da ne sere i pravi od sebe zrtvu:
But then again, one thing that was always known was that Cameroon is the first choice. And if they qualify, I’m playing for my home country because that’s my dream to play in the Olympics. And I had the opportunity to talk to the French president about what was going on. And I told him, I mean, one thing that was kind of bothering me a lot was the relationship between France and Cameroon and African countries in general, historically and even right now. There’s a lot of things going on over there where there’s a lot of push back as far as basically kicking out the French because it’s been so many years of oppression. So that was my mindset because I just knew it would be hard. I still got my family living in Cameroon and I don’t want to put them through any of that stuff. I want them to be safe. And the relationship between France and Cameroon in general is not good.
Izvor:

Za konteks:
- Cela porodica mu je dobila drzavljanstvo i zivi u FR na konto njegovog igranja (obecanja da ce igrati) za Francusku.
- Kamerun je do pre dve nedelje igrao kvalifikacije za OI i mogao se naci na OI. Naravno da bi sanse bile mnogo vece da je Embiid igrao za njih tad, ali vec se obavezao za USA.
Korisnikov avatar
By Zex88
Џабе широка рамена,кад су...

Невероватно ми је да човек наставља у истом стилу целу каријеру..Буквално ће га запамтити као кукавицу..

Умало Јужни Судан да направи чудо.. Ми деловали од свих ривала Амера,најбедније.

• 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije

Sa ovakvom Aba ligom se samo gubi vreme, Cibona na[…]

KK Crvena Zvezda 24/25