Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Voleo bih da to bude dovoljno..Medjutim imam neki utisak da ce biti puno pomocnog osoblja,a malo onih sto prave razliku..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
Ma šta pričate vi, idemo bez najboljeg i najbitnijeg igrača reprezentacije od kad je Teo zašao u zajebavam se fazu, Rama mode on, utehe nema, idem da se obesim!
Korisnikov avatar
By MileBL
Pored Jokica nece trebati igraci sa puno kreacije vec samo igraci koji mogu pogadjati u visokom procentu
Korisnikov avatar
By djokonda
Vasa, Teo, Gudurić, Avramović, Jaramaz, Dobrić, Lučić, Kalinić, Bjelica, Jokić, Milutinov, Petrušev...pod pretpostavkom da su svi na raspolaganju selektoru mislim da je ovo najboljih 12 koje možemo da spakujemo u ovom trenutku.
Tanki smo (u smislu dubine rostera) kada su ball handling bekovi u pitanju...kada bi neko od navedene petorice otkazao ja ne vidim upotrebljivog igrača koji bi mogao da uskoči.
Najveći potencijalni problem ekipe vidim u Teu i Bjelici - oni imaju previše ležeran pristup igri u odbrani (odmaraju mozak na toj strani terena) za doprinos koji sada daju igri u napadu...takav pristup igri u odbrani, posebno od strane igrača čiji doprinos u napadu nije nenadoknadiv, je toksičan jer izaziva nervozu kod ostalih igrača koji moraju više da rade zbog toga. U idealnom svetu, gde je Bogdan na raspolaganju i gde imamo bar još jednog pristojnog pleja tipa zdravi Jović ili još bolje, prime Stefan Marković, ja Tea ne bih vodio. Bjelici mislim da minutaža može da bude dozirana, gde će prednost u rotaciji imati tandem Lučić i Kalinić.
Nadam se ćemo najzad imati sreće i da neće biti povreda i otkaza ključnih igrača...izbor igrača kakav imamo mislim da pre može da podnese otkaz Jokića nego npr. Micića ili Kalinića...bez Jokića, rotacija na 5 - Milutinov i Petrušev, uz Bjelicu kao opciju za small ball, je jedna od boljih na prvenstvu...u tom slučaju bi u 12 npr. mogao da upadne Pokuševski.
Korisnikov avatar
By Zex88
Je li zdrav uopšte Nedović?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda
Igra Nedović, jednu da 20 poena, drugi da 4 i tako u krug, a PAO se muči sa Larisom u plejofu. Nedović mi se ne uklapa ovde, što zbog svojih igračkih karakteristika (iso heavy dvojka, bez plejmejkerskih sposobnosti i sa dosta problematičnim pristupom odbrani), što zbog istorije sa Pešićem...eventualno kao zamena za Gudurića ako ovaj ne bude dostupan.
  • 1
  • 956
  • 957
  • 958
  • 959
  • 960
  • 1165
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]