Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Nookie
Ako neki stranac zaigra za nasu reprezentaciju,ja istog trenutka prestajem da ih pratim....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nookie napisao:Ako neki stranac zaigra za nasu reprezentaciju,ja istog trenutka prestajem da ih pratim....

Dodao bih da se ne slazem. Na primer Veselija bih voleo da vidim u nasem dresu iako je stranac, kao i Zucka. Sta znam, ako zna srpski moze, ako ne zna nema sanse. Cak mi je i ona akcija sa Holdenom i Rusima bila ok, jer je on tamo stvarno godinama igrao i bio legenda, mogu da prihvatim takve stvari kada bi bio neki takav igrac kod nas. Nervira me sto cesto neki igraci igraju za neku zemlju, a ne mogu na karti da pokazu gde se ona nalazi.
Korisnikov avatar
By Nookie
Karaburac napisao:
Nookie napisao:Ako neki stranac zaigra za nasu reprezentaciju,ja istog trenutka prestajem da ih pratim....

Dodao bih da se ne slazem. Na primer Veselija bih voleo da vidim u nasem dresu iako je stranac, kao i Zucka. Sta znam, ako zna srpski moze, ako ne zna nema sanse. Cak mi je i ona akcija sa Holdenom i Rusima bila ok, jer je on tamo stvarno godinama igrao i bio legenda, mogu da prihvatim takve stvari kada bi bio neki takav igrac kod nas. Nervira me sto cesto neki igraci igraju za neku zemlju, a ne mogu na karti da pokazu gde se ona nalazi.
Ako neki stranac provede nekoliko godina ovde,zavoli ovu zemlju,oseti neku pripadnost onda ok. Ako on za sebe smatra da je Srbin i oce da igra zbog ljubavi prema zemlji,skroz cool. Al Rocesti,Bo i ostali koji nikad nisu ni bili u zemlji za koju nastupaju,to je smesno. Stvarno ne zelim da gledam Amere u reprezentaciji zeljene promocije i para...
Korisnikov avatar
By zola
Nookie napisao:
Karaburac napisao:

Ako neki stranac provede nekoliko godina ovde,zavoli ovu zemlju,oseti neku pripadnost onda ok. Ako on za sebe smatra da je Srbin i oce da igra zbog ljubavi prema zemlji,skroz cool. Al Rocesti,Bo i ostali koji nikad nisu ni bili u zemlji za koju nastupaju,to je smesno. Stvarno ne zelim da gledam Amere u reprezentaciji zeljene promocije i para...
Majkl Skot :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:
+1
Pa za vas vec igra Mek Keleb :D
Korisnikov avatar
By zola
Nookie napisao:hahahahah,upravo Slim nam treba ^^
Vec nekoliko godina je ovde i izgleda da mu se dopada :D
By nemanja989
krasovecjan napisao:
MileBL napisao:Erazem Lorbek ne igra za Sloveniju na EP.
Nije baš tako. Božo je rekao da postoji mogučnost, da neče igrat4. Njegov otac, Radovan, je rekao, da ide Lorbek po finalu ACB lige na atroskopiju koljena, a oporavak traje izmedju 3 tjedna do mesec dana. Ja mislim, da če igrati jer špansko prvenstvo se završa tamo okolo 15-20 juna, a reprezentacija se skupja 19 jula.
Sad je već i zvanično. Odustao je od prvenstva. Oko njega je, posle 2009 uvek bila fama da li će igrati ili ne. Ove sezone je bio u poprilično lošoj formi, što je možda i posledica povreda koje vuče. Što se tiče slovenačke javnosti, razapet je na stub srama.
Korisnikov avatar
By Peja
Teo, Planinic, Markovic
Dragic, Rakocevic (sa 32 godine :D)
Lucic, Bogdanovic Bojan
Novica (stari novica), Lorbek, Dubljevic
Pekovic, Vucevic
Da li bi imali sanse protiv SAD?
Kouc Duda
  • 1
  • 8
  • 9