Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Heisenberg
https://www.youtube.com/watch?v=Rbb2TZL7VHg
Evo sa Amerima u Areni, po imenima jaka reprezentacija koju su predvodili Dankan i Ajverson, sa tada mladim LeBronom, Entonijem, Vejdom..., a mi sa Bodirogom, Krsticem, Radmanovicem, Vujanicem, Pavlovicem, Tomasevicem, Rakocevicem..., ali bez Pedje i Divca, Sunce ti kada pocnem ovako da nabrajam ove igrace nije mi dobro.
Poslednja izmena od Heisenberg u Pet Feb 13, 2015 3:19 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:https://www.youtube.com/watch?v=Rbb2TZL7VHg
Evo sa Amerima u Areni, po imenima jaka reprezentacija koju su predvodili Dankan i Ajverson, sa tada mladim LeBronom, Entonijem, Vejdom..., a mi sa Bodirogom, Krsticem, Radmanovicem, Vujanicem, Pavlovicem, Tomasevicem, Rakocevicem..., ali bez Pedje i Divca, Sunce ti kada pocnem ovako da nabrajam ove igrace nije mi dobro.
prosto da covjek ne povjeruje da mi 7 godina nista uzeli nismo. istina, mnogi od ovih igraca se nisu odazivali kasnije, ali opet...
Korisnikov avatar
By Jomer
Valderama napisao:kad pogledam startnu petorku Obradović, Bodiroga, Stojaković, Tomašević, Rebrača, a na klupi čeka Danilović, nije mi jasno kako nismo uzeli titulu olimpijskog šampiona. bolesno jak tim. :oops:
nama se tada dogodilo isto ono sto se desilo Spancima 2014, secam se da smo svi gledali kostur i kako da izbegnemo Amere do finala, kad nas j potopio Stiv Nes sa Kanadom i posla u kostur zreba sa Amerima pre finala mi smo svi psihicki klonuli od igraca do navijaca ne obazirujuci se na Litvaniju koja je tu dosla sa novom gardom predvodjena Jasikevicijusom, dosta smo ih potcenili ...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:
Valderama napisao:kad pogledam startnu petorku Obradović, Bodiroga, Stojaković, Tomašević, Rebrača, a na klupi čeka Danilović, nije mi jasno kako nismo uzeli titulu olimpijskog šampiona. bolesno jak tim. :oops:
nama se tada dogodilo isto ono sto se desilo Spancima 2014, secam se da smo svi gledali kostur i kako da izbegnemo Amere do finala, kad nas j potopio Stiv Nes sa Kanadom i posla u kostur zreba sa Amerima pre finala mi smo svi psihicki klonuli od igraca do navijaca ne obazirujuci se na Litvaniju koja je tu dosla sa novom gardom predvodjena Jasikevicijusom, dosta smo ih potcenili ...
Secam se kako nas je Nes tada minirao, sad kad spomenu Litvance, ta njihova generacija je uzela samo jedno zlato i to 2003, neka me neko ispravi ako gresim, a bili je to plejada sjajnih igraca na celu sa Sarunasom, Siskauskasom, Macijauskasom, Stombergasom, bracom Lavrinovic, secam se da su u finalu 2003 pocepali Spance 20 razlike, meni je licno Macijauskas bio omiljeni, kakav suter majko mila, povrede ga unistile, posle Stojakovica, najbolji evropski trojkas koga sam gledao.
Heisenberg napisao:https://www.youtube.com/watch?v=Rbb2TZL7VHg
JEL DONEO VISE KARMELO TAJ BUREK :D ?
Falilu su nam pored Divca i Pedje i Marko Jaric, Darko Milicic, Cabarkapa, Dejan Milojevic. Cini mi se i Rebraca.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Treba dovesti i Barnu iz FMPa.