Teme vezane uz sve reprezentacije
By Gsk133
Hvala Bogu da se završilo ovo najgore EP u istoriji. Najgore po svemu. Po kvalitetu igrača, utakmica, sudija... Oči su me zabolele od svega nakaradnog vidjenog na ovom EP.
Svaka čast Skariolu. Ovo je jedno od najvećih dostignuća u istoriji košarke. Sa ovako užasnom i limitiranom ekipom bez ijednog vrhunskog igrača da osvojis EP je stvarno veliki podvig(bez obzira što su i sve ostale reprezentacije bile katastrofa). Ova selekcija Španije da se takmiči npr kao tim u Acb ligi borila bi se za opstanak.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tačno sam osetio da će Španci da osvoje posle prve nokaut runde.. Pokazali su se kao najozbiljniji tim,sa najboljim trenerom..

Kao što su se nekad Španci ugledali na Jugoslaviju,mogli bi da mi prekopiramo ono što oni rade..

Ubeđen sam da imamo kvalitetnije igrače od Španije,ali mi ni blizu nismi bili ovome.. Veliku šansu smo ptopustili..Imali smo kvalitet za zlato,igrački..Timski..Nismo zaslužili bolje od ovoga..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Dosta nerealno ovo izgleda za jedno dete:
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:Dosta nerealno ovo izgleda za jedno dete:
Ako unapredi snagu.. Bolja verzija Janisa? Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako ostvaruje ovakve brojke, a prosle sezone nije mogao nista u Evroligi i zasto ove sezone ne igra u Asvelu vec u nekom proseku od tima ?
Korisnikov avatar
By Lepus
Sam sebi si odgovorio, s da toga nisi ni svjestan.

Odlučio se za ovaj klub da bi imao više vremena za trening. Ako se ne varam, bez guglanja, oni igraju samo državno prvenstvo. U izjavi pred početak sezone je naveo da je svjestan da mora raditi na tijelu i da mu je to prioritet.

Meni lično bude neugodno kada ga gledam, sve kontam, raspasti će se u komade. Ne vjerujem da će ikada biti kao Janis (fizički monstrum u svakom pogledu), više mi liči na Gobera koji igra kao bek( gdje će bolje od ovoga). Impozantno je vidjeti onolikog čovjeka da onako trči i vodi loptu. O šutu da ne pričam, to danas svi imaju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By surda
Meni djeluje kao pokretniji i tehnicki spretniji Porzingis, ali jos krhkiji.

Mozda je bolje poredjenje visi i krakatiji Durant.
Korisnikov avatar
By MileBL
Moralna gromada Salo preuzeo Kinesku reprezentaciju i to sve pod pokroviteljstvom Miska koji mu ne tako davno nije valjao
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zapravo, Vanejama je imao odličan finiš prošle sezone, u par utakmica pred kraj EL je igrao baš dobro i fino je korišćen u Asvelu. Zašto je otišao, pa kao što reče lepsus, zato što mu je cilj NBA, a za to neće moći da se sprema u Asvelu u kojem bi imao 2 ili 3 utakmice nedeljno, pritisak igre na višem nivou i određena očekivanja. Umesto toga odabrao je ekipu koja igra samo domaću ligu i u kojoj je trener Vinsen Kole, selektor reprezentacije. Dakle, nešto poput Jokića što se tiče opcije odabira sredine...

Dečko ima svega 18 godina, a već ima iza sebe sezonu u EL, u kojoj je pokazao koliko može, na 13 utakmica 10 puta bio starter, imao 6,5 poena, 3,8 skoka i 2 blokade po utakmici. Ove sezone u Francuskoj ima prosečno 22 poena po utakmici, uz to je u ovom prozoru debitovao za reprezentaciju i ubacio po 20 poena Bosni i Litvaniji.

Meni deluje kao novi Janis, da ne kažem apgrejdovana verzija. Ne sumnjam da će ga u NBA napucati mišićima i masom i da će kroz 3-4 godine biti zver...
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]