Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni su Slovenci prvi favoriti za titulu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda
Nama će hemija u ekipi da bude problem, dosta nekompatibilnih igrača...možda će morati Pešić da opet izvede Radmanovića. Slovencima je hemija 10/10, a pored Dončića i Dragića potrebni su im samo igrači zadatka i to imaju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Konačno je zlatna generacija momaka 94-95 došla do toga da drži reprezentaciju. Milsim da među njima nije uopšte loša hemija, tu mislim pre svega na: Vasu, Jokića, Jareta, Guduru, Davidovac i Milutinova koji su svi 95 i igrali su u mlađim selekcijama, ali i na Dobrića koji je 94. Tu imamo još par od svake generacije, tipa Teo i Bjelica veterani, onda malo mlađi Lučić, Nedović, Kalinić, ostali su tu da odrade posao ili su klinici, nema tu mnogo koga ko će biti da odudara barem po mom nekom viđenju.
Korisnikov avatar
By Lepus
Micić i Milutinov su '94.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Klavžar ne da nije talenat nego veze da vezom nema. Onako mali, zdepast i nabijen i ne liči na košarkaša. Slican slučaj je i sa Strazelom midzetom francuza. Najviše što mrzim to su ego manijaci bez kvaliteta, a to su upravo ova dvojica. Dan Duscak je Jaskivicijus i Majk Dzejms u jednom za Klavžara. Ubedljivo najveći talenat u Evropi do 20 god je Mantas Rubštavicijus, krilo. Sada je dao smešnim francuzima(koji su bili navodno jedni od najvećih favorita, a niko bukvalno veze da vezom nema)38 poena. Brutalan igrač, autentičan, levoruk, svestran, pametan igrač...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
My bad...

Verovatno sam pomešao nešto, ali sećam se da je igrao sa momcima 95 i da se tada juniorska generacija produžila i da je baš 94 generacija dve godine za redom bila juniori, jer je na inicijativu Dude KSS promenio granicu. Kako bilo mislim da tu neće biti problema oko hemije.
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao: Čet Jul 21, 2022 8:37 pm Klavžar ne da nije talenat nego veze da vezom nema. Onako mali, zdepast i nabijen i ne liči na košarkaša. Slican slučaj je i sa Strazelom midzetom francuza. Najviše što mrzim to su ego manijaci bez kvaliteta, a to su upravo ova dvojica. Dan Duscak je Jaskivicijus i Majk Dzejms u jednom za Klavžara. Ubedljivo najveći talenat u Evropi do 20 god je Mantas Rubštavicijus, krilo. Sada je dao smešnim francuzima(koji su bili navodno jedni od najvećih favorita, a niko bukvalno veze da vezom nema)38 poena. Brutalan igrač, autentičan, levoruk, svestran, pametan igrač...
Klavžar je 2004. godište i to treba imati na umu, mada se mali previše hajpuje zbog Dragića, Dončića što i nije neočekivano. U20 takmičenje odavno nije merilo za utvrđivanje talenta u generaciji jer godinama u nazad najbolji igrači tog godišta ne igraju to takmičenje. Taj mali Rubštavičius ne važi ni za najtalentovanijeg Litvanca u svom uzrastu (to je Tubelis koji ne igra ovde), a kamoli u Evropi...Italijanima ne igra Prosida, Francuzima Diabate i još par igrača iz 2002. i 2003...Hrvati su mogli duplo jači tim ovde da izvedu (Prkačin, Perasović, Tišma, braća Ivšić).
By Gsk133
@Djokonda Zanemario sam tj zaboravio Tubelisa koji jeste najbolji litvanac, takodje i Prosida je veliki talenat, A ako misliš na Diabate Musu on veze sa vezom nema. Samo fizikalija,ali glup kao noć. To u seniorskoj konkurenciji ne prolazi.
Žalosno je da ova reprezentacija Španije osvoji U-20. Živa katastrofa od reprezentacije. Niko veze sa vezom nema. Njunjez iz Reala i Kaisedo iz Barselone 2 epska nemača pojma. Jbm ti košarku i sve ako su oni talenti ko ih je proglasio talentima. Na celom prvenstvu samo par dobrih igrača. Žugić, Rubštavicijus i Marculjonis, Šcuka i Dušcak iz Slovenije i to je to.
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 368

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]