Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
Hezonja ima srpske krvi tako da se od njega moze nesto ocekivati, dok od Muse nema nista, momak upraznjava klanjanja i neke molitve pored klupe za rezervne igrace

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

By milanezija
MileBL napisao:Hezonja ima srpske krvi tako da se od njega moze nesto ocekivati, dok od Muse nema nista, momak upraznjava klanjanja i neke molitve pored klupe za rezervne igrace

Ti imaš ozbiljan problem, u najmanju ruku
Korisnikov avatar
By MileBL
A sta je konkretno problem
Realno igrace koji upraznjavaju vjerske obrede ako terena treba udaljiti od istog

By milanezija
Ali zamisli baš one koji se klanjaju... ja zaista ne razumem da je dozvoljeno na jednom (bar se nadam) civilizovanom forumu ljude klasifikovati po tome da li se krste ili klanjaju... ali dobro, nije kao da sam očekivao drugačije od tebe, ovo ti je ko zna koji ispad, što rasistički što versko-nacionalistički
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako se dogovore ko ce biti glavni baja u ekipi, evo sad igru drze Ukic i Hezonja, sta ce biti kad se tu pojave Bogdanovic, Saric i Zubac, puno igraca koji misle da se igra moze vrtiti oko njih, svaka cast Mrsicu ako bude imao ekipu pod kontrolom.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

• 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 368
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]