Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:Ne vidim zaista ko moze da nas zaustavi u ovu smesnu grupu :think:
Cisto sumljam za Makedonce da mogu da prodju grupu.Jedva imaju igraca za prvu petorku.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Ne vidim zaista ko moze da nas zaustavi u ovu smesnu grupu :think:
Cisto sumljam za Makedonce da mogu da prodju grupu.Jedva imaju igraca za prvu petorku.
Pa po meni nasa prva petorka je jaca od vase.

Bo(Fener)
Damjan(MZT)
Vojdan Stojanovski(ALBA) strasan igrac
Pero Antic(Atlanta)
Samardziski(Mersin)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Samardziski je mahao peskirima Katicu.
Imate 6-7 solidnih igraca.
Mozete proci ako dobijete Crnu Goru koja mi se nesto mnogo zargonski receno prokurcila.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Samardziski je mahao peskirima Katicu.
Imate 6-7 solidnih igraca.
Mozete proci ako dobijete Crnu Goru koja mi se nesto mnogo zargonski receno prokurcila.
Srbija je ocajna i ne ocekujem da bude nista bolja na EP.Jedino mi se dopada kako igraju Bjelica,Krstic i Nedovic.BB je mlad i tesko da moze da odigra zapazenu rolu,Stefan Markovic prosecan igrac,Stimac i Gagic zalutali u timu,Katic pozitivno iznenadjenje.

Crna Gora bez Pekovica je druga reprezentacija,ali to moze da bude i mac sa dve ostrice ako ih neko potceni.Imaju Bjelicu,Dasica,Vucevica,Dubljevica,Rajsa,Sehovice itd.

Letonija - mogu da budu opasni zbog prangiju,realno gledano najslabija su reprezentacija u ovoj grupi.

BIH - Nista posebno,Teletovic ce da se ispucuje i to je to.

Litva - Nisu ono sto su bili,mi ih tucemo gde stignemo,2x zaredom na njihovom parketu :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Litvanija je uvek jaka i Srbije ne odgovara njihova pik igra.Ali vreme je da ih dobijemo.
Crna Gora ima centre,ali bekove i krila nema.
Letonija ima mladje kategorije,seniori nista posebno.
BIH-ima Teletovica i jos 3-4 igraca
Makedonia-Bo,Iljevski,Stojanovski,Stojanovski,Antic. Igraju li Cehovski i Gecevski???Samardziski je u losoj formi nije igrao par meseci nigde,daleko od forme iz 2011
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Litvanija je uvek jaka i Srbije ne odgovara njihova pik igra.Ali vreme je da ih dobijemo.
Crna Gora ima centre,ali bekove i krila nema.
Letonija ima mladje kategorije,seniori nista posebno.
BIH-ima Teletovica i jos 3-4 igraca
Makedonia-Bo,Iljevski,Stojanovski,Stojanovski,Antic. Igraju li Cehovski i Gecevski???Samardziski je u losoj formi nije igrao par meseci nigde,daleko od forme iz 2011
Igra bre Cekovski i to pravo je otkrovenje :lol: Juce 13 poena 3 trojke :D Igrac po tvom ukusu :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
A Gecevski ne igra?
Cehovski je predebeo za poziciju koju igra.Razbice ga Bjelica koji moze da ga cuva
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:A Gecevski ne igra?
Cehovski je predebeo za poziciju koju igra.Razbice ga Bjelica koji moze da ga cuva
Ima ko da igra odbranu,imali smo najjacu 2 odbranu u Litvaniju.Gecevski nece igrati,pokusavaju da ga ubede,ali nema fajde.
Korisnikov avatar
By gramada
Nikad se ne zna sa sigurnoscu koja ekipa kako ce nastupati na bilo kom sampionatu, u ovoj nasoj grupi mislim da svako moze svakog da pobedi, pojedinacno po ekipa
BIH mislim da nece nesto bitno promeniti u njihovoj igri na ovom EP pogotovo kad im je trener A.Petrovic koga bas ne cenim kao trenera, mada zajebace neku od ostalih ekipa i to iz Ex-YU prostora, nadam se da nece bas nas.

CG ima po meni jako dobrog trenera u kvalifikacijama su se odlicno pokazali mada kval. i EP su sasvim razlicita takmicenja,pogotovo sada kad je Pemen otkazao bice vise ranljiviji, opet su dosta jaki mada jos uvek nemaju neki znacajniji uspeh na ovakvim takmicenjima, ipak glavni adut im je trener, mada se neslazem da su skoroz slabi na spoljnim pozicijama tu su negde malo manje od evropsko proseka.

Letonija, mislim da je jos rano za neka velika dela mada znaju da iznenade pogotovo ako im krene dobar sut za 3 poena

Makedonija, ne moze se bas proceniti, jer proslo EP imalu su strahovito dobru hemiju u timu, mislim da na ovaj EP pogotovo sto im ne igra Gecevski mozda nece ni proci grupu jer vrlo je malo kvalitetnih igraca,sad jednostavno nemaju neku veliku inspiraciju kao sto je bilo 2011, Bo,Antic je premalo za ponoviti uspeh, mada im zeljim sve najbolje sem protiv nas.

Litvanija ko ce znati mad nseto specijalno ne ocekujem od njih mada su jos uvek daleko ispred Srbije.

Na kraju jedno su pretpostvke drugo je realna slika koju cemo videti za manje od mesec dana.
Korisnikov avatar
By Jomer
gledam sada hrvate protiv makedonaca, ubedljivo najbolju ekipu imaju od svih ex-yu, ako se dokopaju 1/4 , mogu da idu do samog kraja
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 368

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]