- Sre Sep 23, 2015 3:56 pm
Ne bih se mnogo zalecivao sa mladim igracima sem da budu 11 i 12 kao ove godine Milutinov ali samo ako su ekstra talenti,
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
Zex88 napisao:Opomena pred ban zbog nepotpunih informacija! Ja trabunjam i kad mi je dosadno..Gledaj... tebi se vise isplati da negujes moje trabunjanje no sto se pozivas na izjave selektora, jer ti u suprotnom ostaje da Kalina nije bio na ocekivanom nivou jer je jednostavno precenjen - sto je razumnija, ali gora varijanta za nas fanove (a ako sam fan ja, ocekujem da to budes i ti).![]()
Ne lomite mi bagrenje...
Em.. napisao:Zex spusten na zemlju, kratko I jasnoZex88 napisao:Opomena pred ban zbog nepotpunih informacija! Ja trabunjam i kad mi je dosadno..Gledaj... tebi se vise isplati da negujes moje trabunjanje no sto se pozivas na izjave selektora, jer ti u suprotnom ostaje da Kalina nije bio na ocekivanom nivou jer je jednostavno precenjen - sto je razumnija, ali gora varijanta za nas fanove (a ako sam fan ja, ocekujem da to budes i ti).![]()
Stoga, od tebe ocekujem, ne samo da preispitas odluku o disciplinskoj meri opomene, vec da budes moj covek u moderaciji, te da cenzurises svaki pokusaj relativizacije mog trabunjanja, makar dolazio i od Sase Djordjvica licno.
Em.. napisao:Uuu,brutalno,svima crveni karton i 3-0 za Em..Zex88 napisao:Opomena pred ban zbog nepotpunih informacija! Ja trabunjam i kad mi je dosadno..Gledaj... tebi se vise isplati da negujes moje trabunjanje no sto se pozivas na izjave selektora, jer ti u suprotnom ostaje da Kalina nije bio na ocekivanom nivou jer je jednostavno precenjen - sto je razumnija, ali gora varijanta za nas fanove (a ako sam fan ja, ocekujem da to budes i ti).![]()
Stoga, od tebe ocekujem, ne samo da preispitas odluku o disciplinskoj meri opomene, vec da budes moj covek u moderaciji, te da cenzurises svaki pokusaj relativizacije mog trabunjanja, makar dolazio i od Sase Djordjvica licno.
Peja napisao:https://www.youtube.com/watch?v=6vYSE49QQG8Neverovatan je ovaj roler koster emocija, u jednom trenutku bih ga isamarao, a u drugom je najveci kralj ikad
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Mutinjo napisao:nabrojao je ljude koji poznaju kosarku kod nasPeja napisao:https://www.youtube.com/watch?v=6vYSE49QQG8Neverovatan je ovaj roler koster emocija, u jednom trenutku bih ga isamarao, a u drugom je najveci kralj ikad
AJMO BRACO UZET AMERE
Heisenberg napisao:Sta je ovo Djordjevic opleo o svima i nekakvoj zaveri protiv Srbije?Za suđenje je apsolutno u pravu. Nije stvar u sudijskim greškama nego u kriterijumu suđenja. I protiv Litve i protiv Francuza kriterijum je bio takav da odgovara protivniku...tolerisan je jači kontakt, posebno na Teodosiću i Raduljici. S druge strane u finalu je kriterijum bio znatno drugačiji...generalno se celo prvenstvo sviralo svako pipanje Gasola...bukvalno je sviran faul ako ga popreko pogledaš. Ovo što priča za pare je vrlo jednostavno za shvatiti...mi prosto ne punimo kasu FIBA i to je to.