Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
Ne bih se mnogo zalecivao sa mladim igracima sem da budu 11 i 12 kao ove godine Milutinov ali samo ako su ekstra talenti,
Korisnikov avatar
By dovlimir
slažem se oko Zagorca. pisao sam prije par dana. što više kreacije to bolje. inače, u ovom momentu naša bekovska linija je veliki upgrade u odnosu na eru sa Paunićem, Tepićem, Rašićem, Kešeljom... mislim da možemo biti još jači. moji pikovi za ovu sezonu su Zagorac i Gudurić. mislim da je za Marinkovića npr.još rano.
Korisnikov avatar
By Em..
Zex88 napisao:Opomena pred ban zbog nepotpunih informacija! Ja trabunjam i kad mi je dosadno.. :D
Gledaj... tebi se vise isplati da negujes moje trabunjanje no sto se pozivas na izjave selektora, jer ti u suprotnom ostaje da Kalina nije bio na ocekivanom nivou jer je jednostavno precenjen - sto je razumnija, ali gora varijanta za nas fanove (a ako sam fan ja, ocekujem da to budes i ti). :D
Stoga, od tebe ocekujem, ne samo da preispitas odluku o disciplinskoj meri opomene, vec da budes moj covek u moderaciji, te da cenzurises svaki pokusaj relativizacije mog trabunjanja, makar dolazio i od Sase Djordjvica licno. :D
Korisnikov avatar
By Lika
Em.. napisao:
Zex88 napisao:Opomena pred ban zbog nepotpunih informacija! Ja trabunjam i kad mi je dosadno.. :D
Gledaj... tebi se vise isplati da negujes moje trabunjanje no sto se pozivas na izjave selektora, jer ti u suprotnom ostaje da Kalina nije bio na ocekivanom nivou jer je jednostavno precenjen - sto je razumnija, ali gora varijanta za nas fanove (a ako sam fan ja, ocekujem da to budes i ti). :D
Stoga, od tebe ocekujem, ne samo da preispitas odluku o disciplinskoj meri opomene, vec da budes moj covek u moderaciji, te da cenzurises svaki pokusaj relativizacije mog trabunjanja, makar dolazio i od Sase Djordjvica licno. :D
Zex spusten na zemlju, kratko I jasno :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Em.. napisao:
Uuu,brutalno,svima crveni karton i 3-0 za Em..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Peja napisao:https://www.youtube.com/watch?v=6vYSE49QQG8
Neverovatan je ovaj roler koster emocija, u jednom trenutku bih ga isamarao, a u drugom je najveci kralj ikad
Korisnikov avatar
By djokonda
Heisenberg napisao:Sta je ovo Djordjevic opleo o svima i nekakvoj zaveri protiv Srbije?
Za suđenje je apsolutno u pravu. Nije stvar u sudijskim greškama nego u kriterijumu suđenja. I protiv Litve i protiv Francuza kriterijum je bio takav da odgovara protivniku...tolerisan je jači kontakt, posebno na Teodosiću i Raduljici. S druge strane u finalu je kriterijum bio znatno drugačiji...generalno se celo prvenstvo sviralo svako pipanje Gasola...bukvalno je sviran faul ako ga popreko pogledaš. Ovo što priča za pare je vrlo jednostavno za shvatiti...mi prosto ne punimo kasu FIBA i to je to.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]