Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By alonzo86
Gale napisao: Gasol umetnik, kapiram, neće igrati.
Gasol balvan, hoće.
Rudy ?
Samo se bojim da Gasol balvan više nije balvan i da je šta više za naše centre klasa, pa i za Krstića
Korisnikov avatar
By Nookie
Gasol balan je za Krleta O'Neal licno....i po snazi,a i po skilu....
Korisnikov avatar
By Gale
alonzo86 napisao:
Gasol balvan, hoće.
Rudy ?
Samo se bojim da Gasol balvan više nije balvan i da je šta više za naše centre klasa, pa i za Krstića
Uh, bolno sam svestan te činjenice. Ipak, navikao sam da tako razlikujem braću.
Korisnikov avatar
By Peja
@Gale veruj da ga isto dozivljavam. Moze on da bude proglasen za najboljeg evropskog igraca i da ga izaberu u prvu petorku Nba, on ce meni uvek biti ljigavi Mark u senci brata
Korisnikov avatar
By alonzo86
Gale napisao:
alonzo86 napisao:
Gasol balvan, hoće.
Rudy ?
Uh, bolno sam svestan te činjenice. Ipak, navikao sam da tako razlikujem braću.
Peja napisao:@Gale veruj da ga isto dozivljavam. Moze on da bude proglasen za najboljeg evropskog igraca i da ga izaberu u prvu petorku Nba, on ce meni uvek biti ljigavi Mark u senci brata
Slažem se sa obojicom. Mene najviše plaši činjenica što je taj ljigavi balvan i gomila nekih drugih igrača drugih reprezentacija prilično iznapredovalo, dok naši malo stagniraju... Evo, video sam nekog Ukrajinca, 19 godina, centar Alex Len 216 visok, zastrašujuće izgleda fizički, kažu da se kreće ko bek... Naši stagniraju ili pak pate od nedostatka fizikalija i to nam najviše fali na visokim pozicijama
Korisnikov avatar
By MileBL
Hrvati: Roko Ukić, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Marko Tomas, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Mario Delaš, Dario Šarić, Damir Markota, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]