Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
ne volim ovakve utakmice ali [ta ces, nisam d aide Micic ali izgleda da hoce
otpadaju Dobric, Vanja ili Davidovac valjda
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Preksinoć sam pričao sa drugom koji je u košarci kao agent 15ak godina, a pisao sam i ovde. Ona utakmica prošle sezone u Parizu gde smo pobedili drim tim USA je meni vrhunac košarke i ja sam nakon toga izgubio bilo kakav osećaj. Mi smo dokazali da smo najbolji reprezentativni tim na svetu i naterali smo one NBA zvezdice da kukaju, da flopuju i da moljakaju sudije, to je na kraju i prelomilo, ali ja se ne obazirem na konačan rezultat. Mi smo tu utakmicu pobedili i to je kraj, to je najbolja tehnički, taktički, energetski i generalno košarkaški odigrana utakmica koju ja pamtim naše reprezentacije na velikom takmičenju protiv tako jakog protivnika. Posle toga meni ništa više nije važno, imao sam to veče nakon podaza u 1/2 finalu ponudu da idem u Pariz na utakmicu za 3. mesto sve plaćeno karta, prevoz, smeštaj (što bi verovatno bilo ostvarenje sna), ali sam odbio tu mogućnost.

S druge strane, mi imamo situaciju da nakon tako dva dominantna turnira idemo na EP kao glavni favoriti i svi smo toga svesni i svi pričaju o tenziji i očekivanjima, ali ja nekako nemam dojam da postoji neka preterana tenzija oko toga da oni moraju da osvoje, ne osećam hajp u medijima kao ranije... Što je možda samo moj dojam, a možda i stvarno jeste tako, vi mi recite... Ako jeste tako kako mi se čini, onda je to izuzetno dobra situacija.

Ono što mogu da kažem pred EP i posle ovih par utakmica koje sam imao priliku da gledam u pripremama, jeste da su pripremne utakmice najveća glupost. U njima nema šta pametno da se vidi, pogotovo kod našeg sastava u kojem se tačno sve zna i nastavlja se priča, nema novih lica (sem Tristana i Topa), tako da su utakmice bile samo da se odmere snage sa drugim ekipama i da se uigravaju neke kretnje. Ono što raduje je to da su momci našpanovani, da se tačno zna u odbrani ko gde ide i kako se rotiramo, sem kada je Tristan u timu, pa onda pukne odbrana zbog njega, što je neverovatno pozitivna i ohrabrujuća stvar iskreno. U napadu smo jaki ko zemlja i tu nema šta da se priča preterano, zanimljivo je da koristimo i Milutinova kao kretatora sa visokog posta u ovim utakmicama dosta. Ono što mi je simptomatično i što mi je bilo zabrinjavajuće prethodne dve godine u ovom periodu, jeste Bogdanov šut, on čovek u pripremnom periodu ne može vola u dupe da pogodi, ali zato kad krene turnir sve je na svom mestu. Njegova besumučna šutiranja protiv Grčke npr. na Kipru iz dotrčavanja, iz polukontre, sa 9 metara i slično, sve me je to prethodnih godina nerviralo, sad me raduje nekako.

Što se tiče spiska sve je jasno, srećom da su svi ostali zdravi, Tristan jedini ide od novih i to je i dobra stvar. Balša i Top će biti stalni članovi repke u narednom periodu u to nemam sumnje...
By Tamerlan
Kad će više sreda! Poveo bih Micića obavezno.

Pripreme su bile savršene, perfektne.

Avramović, Jović, Micić
Bogdanović, Gudurić
Jović, Dobrić, Marinković
Vukčević, Petrušev
Jokić, Milutinov

etablirao se i deo buduće petorke

Topić
?
Jović
Vukčević
?

treba spašavati karijeru Đurišića, neka ga KSS vad iz nevolje i projektuje karijere velikih talenata koji zapadnu u krizu. O svakom igraču treba voditi računa, ako oni sami i njihovi menadžeri nisu sposobni da upravljaju njihovim razvojem.

da je Đurišić tu umesto Dobrića i Marinkovića naša budućnost bi izgledala još za nijasnu svetlije

Možda je i preterano panično razmišljati o budućnosti jer svi igrači, osim Stefana Jovića, mogu nastaviti reprezentativnu priču i nakon OI 2028.
Korisnikov avatar
By Zex88
Као што смо и претпоставили,Деда Топић јуниор и Балша не путују на ЕП. Хвала њима,а момцима који иду,нервирамо се заједно. :) До злата Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Gaja
A sta mislite o Topicu na ovim pripremama? Meni nekako delovao ispod proseka, jos onaj kamen od trojke kad ispalio... Tako da meni bolje Micic u kakvoj god formi nego trenutni Topic.
Krivo mi za Davidovca jer je svoju malu minutazu iskoristio i vise nego dobro ali jbg Tristan jednostavno veci talenat.
Korisnikov avatar
By Zex88
Није он ни имао неку минутажу да се искаже,али мислим да је ово сасвим довољно ово лето за њега.
Изашао из тешке повреде и 1.5 годину паузе,сада нека одмори мало и лепо нека настави у Оклахоми да ради.

Васа ми делује ужасно физички,зато мислим да је и морао да иде Стефан. Надам се да ће кроз турнир мало да се среди.

Korisnikov avatar
By Zex88
Ја сам за.

• 1
  • 1139
  • 1140
  • 1141
  • 1142
  • 1143
  • 1165