Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
Нема од Симанића ништа, док он игра око Додика и Вучића јасно је о каквом се човјеку ради
Да су наши у ЦЗ боље процијенили његове могућности сад би брао пардајз по Семберији

Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:
Zex88 napisao: Uto Jul 22, 2025 2:36 pm Окупаљње репрезентације је 28. јула. Тачно има да нас држе до последњег тренутка у неизвесности.
Jedva cekam spisak i tekme :dance:
9. avgusta valjda protiv Grcke, ne znam da li nam to prva pripremna.
Jel se zna da li ce biti neke u Bg?
Немам појма,нисам налетео на план припрема..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da vam skratim barem neke muke, to 28.jula je možda zvanično. Malo pre sam prošao pored Arene, pošto mi je kancelarija u tom bloku, a banka sa druge strane Arene, pa sam bukvlano prošao ispod onog prelaza preko juga, gde je ulaz u malu salu Arene. Sreo sam Tristana i Dobrića, tako da njih dvojica su tu sigurno. Izlgeda da je bio gotov treninig. Gvirnuo sam kroz zavesu i video Malinu kako sa još nekim asistentima šutiraju sa pola u praznoj sali.
Korisnikov avatar
By Zex88
Добро њих сам и очекивао на списку. Занимаме пре свега ова екипа, Јокић, Ален,нба клинци, као и да ли ће наградити неког из младе селекције(Павле Николић)?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se sa Ramom, ja se ne bih usudio da rizikujem. Pustio bih ga da se uvede u takmicarski ritam i da proba da se izbori za svoje mesto u timu. Na duze staze ce nam to vise znaciti.
  • 1
  • 1134
  • 1135
  • 1136
  • 1137
  • 1138
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]