Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da ce to i biti sastav.
Isto razmisljam za Tristana, treba ga zauzeti zbog buducnosti.

Ja bih to isto uradio i sa Stojakovicem, mislim da ima prostora za to. Mada, realno, decko svojim igrama to jos nije zasluzio.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Koliko sam razumeo, potrebno je da igrač bude u sastavu za neku zvaničnu utakmicu da bismo ga zapljunuli. Na primeru Stojakovića idealno bi bilo u neki prozor ga zvati, samo ne znam koja je dostupnost igrača za takvu vrstu egzibicije, jer kolko sam razumeo on je na koledžu... Ako to nije opcija, onda mora da bude na nekom od turnira tipa EP, SP, OI, kvalifikacije.

Ne znam oko Tristana mi je nakon epizode u KKP pomešano mišljenje, u par navrata me je oduševio, ali na kraju imam neko generalno negativno mišljenje o njemu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tristan je 2 godine mladji od Pokua, mozda smo malo bili i prestrogi prema njemu.

Nije on bio tragican. Slazem se da je stucao u odbrani, ali napadacki jako potentan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Тристан има путер руку,то му је карта за озбиљну кошарку..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa šta ću kada sam pristrasni grobar kojem je Željko i KKP iznad svega kada je u pitanju KKP, al kad je u pitanju KKCZ i njihovi igrači i deca koja odu trbuhom za kruhom i boljim sutra, znam da pametujem. Otud i takav stav za Tristana, klasični grobar, sram ga bilo kako može da ode iz KKP, da je znao nešto igrao bi više kod Žoca, da je zaslužio igrao bi više...

Realnost je ta da je dečko kad god je bio na terenu protiv EL ekipa u napadu bio ozbiljno oružje, kao što rekoh pre par postova, klasični primer modernog centra u nastajanju.

Šta mislite da li bi mogao da bude on u petorci sa Jokićem ili bi mu više legla petorka sa Milutinovim ili bi morao da ima svoju petroku ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја мислим да је њему боље да игра на 5..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja bih ga koristio slicno kao Ristica ranije, u zavisnosti od protivnika i za neke specijale.

Realno bi mi on tu imao najmanju minutazu, ali cisto da se uvodi lagano u tim i da zavrsimo sa pricom za koga ce igrati.

Zao mi Smajlija, on opet nekako visi.
  • 1
  • 1132
  • 1133
  • 1134
  • 1135
  • 1136
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]