Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By skeske
Karaburac napisao: Uto Feb 11, 2025 7:50 pm Aj ovako da bude lakse:

1) Avramovic, Jovic, Petrovic
2) Guduric, Dobric, Lakic, Kostic
3) Trifunovic, Radanov, Lazarevic, Nakic, Djulovic
4) Beslac, Simanic, Jovic, Davidovac, Petrusev, Pokusevski
5) Milutinov, Ristic, Plavsic, Markovic, Koprivica, Miletic

Malo mi je cudan sklop. Zanima me kako ce kombinovati sastave i da li ce svi pozvani dobiti priliku.

Meni iz ovoga deluje da se traze nove opcije pre svega na 4 i 5, pa onda na 3.

Na 3 mislim da ce Djulovic dobiti sansu kad ga je vec znao kao neko ko verovatno ima najbolje brojke uz Nemanju Popovica (mozda ga je trebalo ispostovati?) ove sezone u kls.

Bekovske pozicije mislim da ce izneti iskusniji igraci i cim ih je tu manje pozvano mislim da tu Kari nema mnpgo dilema.
Drago mi je zbog Petrovica. Posjeduje odredjen potencijal.
Stvarno nije bilo potrebe za igracima iz EL, nadam se da ce ih vratiti na odmor. Prozor nema nikakav rezultatski znacaj, tu bih gurao klince i igrace koji imaju zelju da se dokazu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам ове исечке са документарца о Америма,реално,издоминирали смо и ту :)

Јокић: Њихов главни тренер (Стив Кер) сигурно има пиво,ако га пронађете.. :lol: :lol: :lol:

Изашао снимак како се Кари дере у свлачионици, а Амери мисле да нам се распала свлачионица..

П.С. Стигла нова опрема, за сад делује много боље,видећемо на утакмици како изгледа дрес..

Slika :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
brate nemam snage da gledam to iskreno... ja prosto nema snage za to, mi smo njih dobili, oni su se hvatali za svaku glupost i pravili cirkus od utakmice da bi nas dobili i na kraju su to i uspeli, ne znam da li sam ikada gledao bolju košarku u životu i da ću to prežaliti
Korisnikov avatar
By Zex88
Немам ни ја снаге да гледам цео документарац.. Гледам ове исечке са нашим момцима..

Него, слушао јутрос Удвајање са Милошем и Едином, где је Един рекао да очекује да играмо у пуном саставу на ЕП како би се завршио циклус како треба и узело злато.. Сви знамо да Јокић једино њему и Колету даје интервјуе,тако да.. Нада умире последња.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Sre Feb 19, 2025 12:01 pm Nee znam stvarno kako možete na bilo koji način da se podsećate polufinala OI. Pre par dana Jokić reče da mu je to najteži poraz u karijeri.
Ух,јесте тешко,али и лепо.. Колико су се само тресле ноге Америма,да није оне силне гурке у финишу били, нетфликс би баталио документарац..

Алекса који јурца, Богдан који посвећује Мелу кошеве или Богдан који напушава Леброна за све паре.. :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ljudi ni dan danas nisu svesni koliko je to bio veliki meč, dream team USA na Olimpijskim igarama je najbolji kolektivni komercijalni tim i najpraćenija atrakcija na OI uvek bila. Mi smo njih dobili, pokrali su nas, iskukali su i na kraju su ih navukli da osvoje. Ja to ne priznajem, pobedili smo dream team i to ne pobedili, uništili smo ih taktički sa prosečnim EL igračima u rotaciji čoveče, Petrušev zaključavao Lebrona, o čemu da pričamo... Za mene su oni šampioni i nikad neću prežaliti tu utakmicu, možda i zbog toga što je ovo moja generacija. No ajde da uzmemo i to EP.
  • 1
  • 1119
  • 1120
  • 1121
  • 1122
  • 1123
  • 1165
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]