Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Пешић нам је дао неке информације..Накић и дефинитивно игра за нас..

Potom je izdiktirao imena igrača iz Zvezde i Partizana na koje računa. Od crveno-belih na spisku su Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Uroš Plavšić, a iz ekipe iz Humske Vanja Marinković, Aleksej Pokuševski, Balša Koprivica i Mario Nakić.

„Nakić je zvanično ove nedelje dobio FIBA licencu i to je sad završeno. On je pod nekom povredom, ali smo ga zvali,“ dodao je Pešić.

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Valderama
Spisak za meč protiv Danske: Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Stefan Lazarević, Danilo Anđušić, Dušan Ristić, Aleksa Radanov, Dejan Davidovac, Filip Jović, Bogoljub Marković, Ognjen Dobrić, Nikola Šaranović, Dušan Beslać, Dušan Miletić, Balša Koprivica, Mihailo Petrović.

Napad Paspalja na Pešića
https://www.b92.net/sport/kosarka/srpsk ... odina/vest
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni se iskreno ovaj sastav za prozor dosta sviđa, s jedne strane imamo iskusne reprezentativce u vidu Stefana Jovića, Avramovića, Ristića, Anđušića, Dobrića i Davidovaca, kao i igrače koji su često igrali prozore u vidu Simanića i Radanova, pored njih tu je i Beslać koji se pojavljivao u sistemu selektora u prošlim godinama, ali i Stefan Lazarević koji ima preko 10 godina igranja u CZ

Uz to mislim da je veliki plus što imamo najveća iznenađenja ove sezone koja dolaze iz Mege u vidu Petrovića (2003), Markovića (2005) i Filipa Jovića (2005). Pored njih, tu je mali Šaranović iz FMP-a kao vrlo zanimljiv prospekt (2003). To je to neko prelazno rešenje i ta prelazna godišta u kojima treba gledati nekog od igrača iz drugog plana koji se mogu pojaviti.

Raduje me pozivanje Miletića, koji je nakon odlične sezone u Poljskoj nastavio da igra dosta fino u Spartaku ove godine.

Balša Koprivica, bio je u sastavima u prozorima, ne znam šta može od njega da se očekuje, on mi nije neki izbor, pre bih Bošnjakovića voleo da sam video na spisku npr. ako je morao neko iz KKP.

Mislim da je Aleksej trebao da bude "dostupan" za ovaj prozor.

Od ovih momaka iz Aba lige na spisku su mogli da se nađu i još neki kao što su Nikola Tanasković iz Budućnosti i Marko Pavićević iz Borca, pre Balše...
Korisnikov avatar
By milica
Valderama napisao: Pon Nov 18, 2024 7:56 pm
Napad Paspalja na Pešića
Baš ružan napad...
Ovo upiranje prstom ne treba nikome, jer ni Nebojša Popović lično ne bi mogao da organizuje sport bez finansija...

Problem domaćeg sporta je što se državni novac ulaže samo u vrh profesionalnog sporta, gde bi uz odgovarajuću zakonsku regulativu mogli da se nađu investitori, umesto u bazu školskog sporta...
Bez baze, posle određenog vremena propada i profesionalni sport...
Korisnikov avatar
By Valderama
milica napisao: Uto Nov 19, 2024 1:27 pm
Valderama napisao: Pon Nov 18, 2024 7:56 pm
Napad Paspalja na Pešića
Baš ružan napad...
Ovo upiranje prstom ne treba nikome, jer ni Nebojša Popović lično ne bi mogao da organizuje sport bez finansija...

Problem domaćeg sporta je što se državni novac ulaže samo u vrh profesionalnog sporta, gde bi uz odgovarajuću zakonsku regulativu mogli da se nađu investitori, umesto u bazu školskog sporta...
Bez baze, posle određenog vremena propada i profesionalni sport...
+10000
Korisnikov avatar
By Karaburac
Danska, pogotovo ovakva, nije reper bilo cega.

Ipak, ne mogu da kazem da mi nije godilo sto nisu mogli kos da nam daju dok smo igrali ozbiljno odbranu. Posle smo ulaganili.

Sut spolja nije bio bas sjajan, ali dominacija u reketu je bila ogromna. Koprivica je za ovakve ekipe ko Aleks Maric iz najboljih dana.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мени је мало криво што није било више нових клинаца..Надам се Марковићу и Јовићу у другом мечу..Уз дужно поштовање свим момцима,треба полако стварати нову генерацију..

Korisnikov avatar
By Zex88
Деда одиграо врхунско полувреме,али ми је утисак меча за сада кад му је било мрско да се сагне по лопту и заврши 1 на 0,него сачекао да се баци Данац да буде преко пола

• 1
  • 1109
  • 1110
  • 1111
  • 1112
  • 1113
NBA

Mislio sam da je ovaj rumunski Slavko Vrane&scaron[…]

Svaštara

BS :romance-heartbeating: krenuo žestoko na Vučić[…]

Fudbal