- Uto Nov 19, 2024 12:14 pm
Meni se iskreno ovaj sastav za prozor dosta sviđa, s jedne strane imamo iskusne reprezentativce u vidu Stefana Jovića, Avramovića, Ristića, Anđušića, Dobrića i Davidovaca, kao i igrače koji su često igrali prozore u vidu Simanića i Radanova, pored njih tu je i Beslać koji se pojavljivao u sistemu selektora u prošlim godinama, ali i Stefan Lazarević koji ima preko 10 godina igranja u CZ
Uz to mislim da je veliki plus što imamo najveća iznenađenja ove sezone koja dolaze iz Mege u vidu Petrovića (2003), Markovića (2005) i Filipa Jovića (2005). Pored njih, tu je mali Šaranović iz FMP-a kao vrlo zanimljiv prospekt (2003). To je to neko prelazno rešenje i ta prelazna godišta u kojima treba gledati nekog od igrača iz drugog plana koji se mogu pojaviti.
Raduje me pozivanje Miletića, koji je nakon odlične sezone u Poljskoj nastavio da igra dosta fino u Spartaku ove godine.
Balša Koprivica, bio je u sastavima u prozorima, ne znam šta može od njega da se očekuje, on mi nije neki izbor, pre bih Bošnjakovića voleo da sam video na spisku npr. ako je morao neko iz KKP.
Mislim da je Aleksej trebao da bude "dostupan" za ovaj prozor.
Od ovih momaka iz Aba lige na spisku su mogli da se nađu i još neki kao što su Nikola Tanasković iz Budućnosti i Marko Pavićević iz Borca, pre Balše...