Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MileBL
#265409
2 neiskusna visoka igraca tesko da ce ici jedan ce morati jer fali visokih.
Mislim da je Kokoskov covjek koji zna prilagoditi igru onom cemu ima, imamo veliki broj bekova tako da mislim da ce vjerovatno igrati sa tri beka u petorci, tako da Nedovic i pa i Marinkovic ce biti blizu u12

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
#265412
Definitvo i Marinkovic konkurise ako zadrzi kontinuitet, medjutim ne vjerujem da moze upasti trenutno osim u slucaju povreda. Pokua treba pustiti dva ljeta u SAD da se bilda, kasnije ces imati elitnog NBA igraca za reprezentaciju na 10+ godina.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
#265414
djokonda napisao: Pet Mar 12, 2021 10:03 am Ja odabrao 12 za OI:

Micić, Jović, Teodosić, Gudurić, Bogdanović, Lučić, Kalinić, Bjelica, Pokuševski, Jokić, Milutinov, Petrušev
Slazem se sa timom samo sto bi izabrao Dobrica kao nekoga ko moze da odigra u odbrani dobro, a da pogodi trojku u napadu, prakticno moze da donese poene i bez lopte, umesto Pokusevskog koji je jos neuhranjen, a nisam siguran ni na kojoj poziciji bi mogao selektor da ga koristi.
Posto smo losi na 4 i sem Bjelica nemamo nikoga, igrao bi sa petorkom Lucic na 3, Kalinic na 4, a Bjelica kao rezervna cetvorka i vodja druge petorke. Naravno moze i Bjelica u startnoj, a kombinacija Lucic i Kalinic sa klupe.

Jovic ukoliko ne bude spreman i ne bude nasao klub Nedovic umesto njega, a umesto Milutinova, ako se ne oporavi, Marjanovic.
Korisnikov avatar
By djokonda
#265420
skeske napisao: Pet Mar 12, 2021 5:58 pm Definitvo i Marinkovic konkurise ako zadrzi kontinuitet, medjutim ne vjerujem da moze upasti trenutno osim u slucaju povreda. Pokua treba pustiti dva ljeta u SAD da se bilda, kasnije ces imati elitnog NBA igraca za reprezentaciju na 10+ godina.
Poku je već sada defanzivno jači igrač od Bjelice i verovatno naš najbolji defanzivac na poziciji 4 tako da, bez obzira na godine i neuhranjenost i neiskustvo, odricati se najboljeg defanzivca na toj, za nas deficitarnoj poziciji u situaciji kada imaš ozbiljne ambicije i kada su ti ovo poslednje OI za većinu nosioca igre reprezentacije ne mislim da je nešto što možemo da priuštimo...meni više smisla ima da Petrušev ne ide i da umesto njega ide Bobi kao iskusniji nego da Pokuševski ne ide a da ide Marinković ili Dobrić. Ajde da su Dobrić ili Marinković elitni defanzivci pa možeš tako da ih iskuristiš ali oni su daleko od toga...Dobrić je prosek na nivou EL, a Marinković ni to...prosto ne vidim šta oni mogu da donesu reprezentaciji a da Pokuševski ne može, a imam na umu bar još 5 stvari koje znam da Marinković ili Dobrić ne mogu a Poku može.
Korisnikov avatar
By djokonda
#265421
MileBL napisao: Pet Mar 12, 2021 5:16 pm 2 neiskusna visoka igraca tesko da ce ici jedan ce morati jer fali visokih.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Argument je na mestu i u tom slučaju bih vodio Bobija umesto Petruševa.
Korisnikov avatar
By milanezija
#265436
MILOS OBILIC napisao:Ovo sto igra Pokusevski je zajebancija za sada
Kao i uvek, direkt u metu :clap:

Poku, 23p, 10sk, 5 trojki, najmladji igrac sa 20+10
Korisnikov avatar
By Lucky
#265438
Probudila se zvijer nakon povratka iz razvojne lige. Da stvar bude još bolja, i minutaža govori koliko u klubu vjeruju u njega.
Biće to sve bolje i bolje.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
#265444
milanezija napisao: Ned Mar 14, 2021 9:54 pm
MILOS OBILIC napisao:Ovo sto igra Pokusevski je zajebancija za sada
Kao i uvek, direkt u metu :clap:

Poku, 23p, 10sk, 5 trojki, najmladji igrac sa 20+10
Jesam napisao za sada, a ovo je bilo sutrdan
  • 1
  • 882
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
Fudbal

14 timova, 26 kola, 7 ekipe u play off, jos 14 uta[…]

ABA fantasy

Hvala Lucky! Malopre sam ušao na sajt ABA[…]