NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By admin
Slika
By Knofler
Kakve role Dzejmisona i Miksa sinoc, 54 poena sa klupe, prvi put od 1998. da su 2 igraca Lejkersa imali po 20+ poena sa klupe.
Korisnikov avatar
By Lika
Marlon napisao:Kakve role Dzejmisona i Miksa sinoc, 54 poena sa klupe, prvi put od 1998. da su 2 igraca Lejkersa imali po 20+ poena sa klupe.
Biće toga još pod D'Antonijem, run'n'gun, a tek kad se vrati Nash....
Korisnikov avatar
By Miljo
el ej ...kad howard zabije tricu onda stvarno ONO...
Sve je to ok al GP (Greg Popovich) legenda, majstor nad majstorima, dokazao je da NBA nema veze sa košarkom a Štern (debilatorijus) to potvrdio glupom kaznom jer su gledatelji kao došli gledati zvijezde a ne košarku, ( čoban očito ni highlightse nije pogeldao da skuži da je utakmica bila sjajna) , al koga briga za utakmicu di su zvijezde i onda kazne san antonio. Eh zar se to tamo igra košarka ili prodaju celebrety-ji. Nek napravi show onda NBA traži zvijezdu , napokon su potvrdili svrhu NBA-a i konačno shvaćam zašto je sacramento izgubio konferencijsko finale 2002 i zašto je boston pokraden u finalu istoka lani....+ još washington protiv clevelanda u eri arenasa i stevensona ...itd itd
Korisnikov avatar
By Lika
oooo, dobrodosao buraz
By Knofler
Njujork melje, veceras pao Feniks. Melo brutalan opet, namece se kao legitiman kandidat za MVP nagradu. Sto volim kacam u pravu a posebno kad je Dzejsi ljomber tvrdio suprotno od mene.
On i njegovi Siksersi truli, njima Ajverson nije pomogao :)
By Knofler
Zaista ne znam sta je sa Lejkersima, opet izgubise...Hauard i Gasol ne bi dominirali protiv Brauna iz Zvezde...Pau je u totalnom kanalu, 36-godisnji Dzejmison ce mu preuzeti mjesto startne cetvorke.
By Knofler
Tema u cast legendama americke kosarke, velikim igracima, utakmicama, rekordima i nezaboravnim plej-of serijama.
Pisite, da se ne zaboravi
Korisnikov avatar
By Lika
Knofler napisao:Tema u cast legendama americke kosarke, velikim igracima, utakmicama, rekordima i nezaboravnim plej-of serijama.
Pisite, da se ne zaboravi
Super ideja, odmah mi Pistol Pete pada na pamet :D
By Knofler
Da, bilo je sjajnih postova na starom forumu, o Medziku, Melounu, Dzabaru, Barkliju, Cemberlenu, Mekgrejdiju...bilo bi dobro da se prebace ovdje.
Ja cu ovih dana odraditi profil Dzona Starksa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1206
ABA fantasy

Laki, kako stojiš ? Kod mene za sada 117 +3[…]