NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Karaburac
Istina je, Bogoljub je trenutno u San Huanu sa Megom na americkoj turneji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Топић је имао захват на тестисима.. Клинца баш неће са здрављем..Надам се да није ништа озбиљно..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао јутрос Вембијеве потезе.. Оно није нормално. Ако га здравље послужи,биће напреднија верзија Јаниса.
Korisnikov avatar
By Gaja
Ovaj pas iza ledja, mislim se gde ce sad u dvojicu i u tom trenutku sam uzeo solju sa kafom, medjutim kad dodao morao sam da odlozim solju i da se uhvatim za glavu hah
Publika iz 'deeeefense' u 'wooooow'. A i na klupi Memfisa se jedan hvata za glavu :lol:
I to levom rukom, iza ledja, ovakav perfektan pas. :violin:
Korisnikov avatar
By Zex88
Игра нестварну сезону за сада,човек редовно подиже ниво игре.
Иначе остали наши баш танко. Углавном не играју.
Иначе Рајаковић доминира са Торонтом, мислим да им је скор 9-1 у последњих 10 кола.
By Tamerlan
Turski reprezentativac je bio nezadovoljan sudijskim kriterijumom na meču.

"Dođavola, ne! Mislim... znate, on je MVP. Siguran sam da ni on nije dobijao te faulove kada je bio mojih godina. Ali, znate, vremenom ću stići tamo. On je prešao ceo taj put da bi došao ovde i dobijao te faulove, ali to spušta drugog igrača jer ne možeš da uradiš ništa. On već pogađa teške šuteve, a u isto vreme, kada ga u suštini ne možeš ni pipnuti, teško je čuvati ga", rekao je Šengun.

Uprkos svemu, nije štedeo reči hvale za igru Nikole Jokića.

On je neverovatan, znate. Sjajan je ofanzivni igrač i može da uradi bilo šta u napadu. Ali, on ima i Džamala (Mareja) pored sebe, tako da... Pokušavaš da ga čuvaš, a ne možeš da ga pipneš u isto vreme, pa on dobija faul svaki put. Samo pokušavam da budem solidan na svakoj poziciji i da uradim najbolje što možemo".

---------------------------

Šta hoće ovaj Turčin?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ако неко не добија фаулове,онда је то Јокић. Да Јокићу свирају као Ривсу,Јокић би имао 50п у просеку.

Иначе,Јовић је изгледа поломио руку(у лакту).
Баш га не иде ове сезоне. Добио је уговор одличан и након тога лошије игре,мала минутажа(па и клупа) и сад повреда.

Не рачунајући Јокића,баш лоше сезона наших. Јовића сам већ споменуо.

Богдан,очигледно је у неком сукобу био са тренером. Након повратка доста слабе бројке.
Топић се бори са тумором.
Тристан је тек након повреде Сара најзад добио минуте и солидно их користи. Али након што се врати Сар,опет ће бити клупиран.
Ђуришић ни близу да уђе у ростер Атланте.

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгледа да Јовић није сломио руку..

А ипак вест дана стиже из Оклахоме ,Топ јуниор тренира са екипом.

• 1
  • 1219
  • 1220
  • 1221
  • 1222
  • 1223

Sto kazes hiljadu bizarnih stvari. Ovo vezivanje p[…]