NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By admin
#8
Slika
By Knofler
#181
Kakve role Dzejmisona i Miksa sinoc, 54 poena sa klupe, prvi put od 1998. da su 2 igraca Lejkersa imali po 20+ poena sa klupe.
Korisnikov avatar
By Lika
#184
Marlon napisao:Kakve role Dzejmisona i Miksa sinoc, 54 poena sa klupe, prvi put od 1998. da su 2 igraca Lejkersa imali po 20+ poena sa klupe.
Biće toga još pod D'Antonijem, run'n'gun, a tek kad se vrati Nash....
Korisnikov avatar
By Miljo
#300
el ej ...kad howard zabije tricu onda stvarno ONO...
Sve je to ok al GP (Greg Popovich) legenda, majstor nad majstorima, dokazao je da NBA nema veze sa košarkom a Štern (debilatorijus) to potvrdio glupom kaznom jer su gledatelji kao došli gledati zvijezde a ne košarku, ( čoban očito ni highlightse nije pogeldao da skuži da je utakmica bila sjajna) , al koga briga za utakmicu di su zvijezde i onda kazne san antonio. Eh zar se to tamo igra košarka ili prodaju celebrety-ji. Nek napravi show onda NBA traži zvijezdu , napokon su potvrdili svrhu NBA-a i konačno shvaćam zašto je sacramento izgubio konferencijsko finale 2002 i zašto je boston pokraden u finalu istoka lani....+ još washington protiv clevelanda u eri arenasa i stevensona ...itd itd
Korisnikov avatar
By Lika
#304
oooo, dobrodosao buraz
By Knofler
#583
Njujork melje, veceras pao Feniks. Melo brutalan opet, namece se kao legitiman kandidat za MVP nagradu. Sto volim kacam u pravu a posebno kad je Dzejsi ljomber tvrdio suprotno od mene.
On i njegovi Siksersi truli, njima Ajverson nije pomogao :)
By Knofler
#645
Zaista ne znam sta je sa Lejkersima, opet izgubise...Hauard i Gasol ne bi dominirali protiv Brauna iz Zvezde...Pau je u totalnom kanalu, 36-godisnji Dzejmison ce mu preuzeti mjesto startne cetvorke.
By Knofler
#647
Tema u cast legendama americke kosarke, velikim igracima, utakmicama, rekordima i nezaboravnim plej-of serijama.
Pisite, da se ne zaboravi
Korisnikov avatar
By Lika
#651
Knofler napisao:Tema u cast legendama americke kosarke, velikim igracima, utakmicama, rekordima i nezaboravnim plej-of serijama.
Pisite, da se ne zaboravi
Super ideja, odmah mi Pistol Pete pada na pamet :D
By Knofler
#655
Da, bilo je sjajnih postova na starom forumu, o Medziku, Melounu, Dzabaru, Barkliju, Cemberlenu, Mekgrejdiju...bilo bi dobro da se prebace ovdje.
Ja cu ovih dana odraditi profil Dzona Starksa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1206
Reprezentacija Srbije

Kasnije se videlo i da ne mora

Fudbal

Smehoteka Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka