NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
Kakav je ovo igrac bio, kakav atleta. Najveci obracun za scoring champ titulu u istoriji NBA su vodili Thompson i Gervin 1977/78.
Skywalker je u zadnjem kolu za svoj Denver dao 73 (!!) poena, a onda Iceman za svoj San Antonio u mecu koji je igran par sati kasnije 63 !!! Inace Gervinu je trebalo 58 da bi nadvisio Tompsona.
Na kraju 27.22 ppg za njega, 27.15 ppg za Tompsona. Najmanja razlika u istoriji duela za titulu najboljeg strijelca.

http://www.nbaserbia.com/vesti/549/od-k ... vid-tomson
By Srđan O.
Bas o tome je pisao Hrvatski magazin Kosarka, ako je iko kupovao to pre desetak godina zna da su radili odlican posao sto se NBA tice. Steta sto nemam vise stara izdanja, a nema ih ni na netu...
Korisnikov avatar
By tdi
Lejkersi ponovo izgubili, sad od NY 107 / 116.
Lejkersi najskuplja ekipa u ligi 100.365.744 dolara, a u 10 najskupljih igraca lige imaju cak 3 igraca !
Korisnikov avatar
By Lepus
Ja samo ne znam koja budala (Kupchak) dovede D'Antoni-a za trenera. Nikada nisam gotivio njegov stil igre, a kada sam vidio da je dosao u Lakerse, muka mi je doslo. Sto prije ga otjerati.
Korisnikov avatar
By Lika
Lepus napisao:Ja samo ne znam koja budala (Kupchak) dovede D'Antoni-a za trenera. Nikada nisam gotivio njegov stil igre, a kada sam vidio da je dosao u Lakerse, muka mi je doslo. Sto prije ga otjerati.
Rekao sam odmah u prvom postu šta će se desiti, on bi igrao 7 seconds or less sa Lakersima kojima prva petorka ima prosječno 35 godina. Ok, Nash još nije zaigrao, čeka se Gasol, ali nekako sumnjam da mogu dalje od 2 runde play offa
Korisnikov avatar
By Lepus
Sjecam se sta si pisao, ja sam htio i tada, ali reko' necu, da ne ureknem. Kad ono, prc. Jos nisam pogledao nijednu cijelu utakmicu, samo sazetke. Cekam nedelju, prenosi ih SK, pa cu nakon toga iznjeti misljenje.
Korisnikov avatar
By MilosNS
Lepus napisao:Ja samo ne znam koja budala (Kupchak) dovede D'Antoni-a za trenera. Nikada nisam gotivio njegov stil igre, a kada sam vidio da je dosao u Lakerse, muka mi je doslo. Sto prije ga otjerati.
Najgore od svega je to sto su imali dogovor sa Zen Masterom da pricaju u ponedeljak, a onda naprasno zaposlili ovog klovna u nedelju uvece :snooty: :doh:
By Knofler
A i Dzekson je nesto umislio mnogo.
Skoro da nema razlika izmedju njegovog Triangle napada i Princetona koji je furao Majk Braun.
D'Antoni makar ima sta da ponudi u ofanzivi.
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakva crna ofanziva kada nista ne mogu odbraniti. Iskreno, pojma nemam na kojim se principima zasniva Princeton napad, ali o Trinagle-u znam ponesto i mislim da bi to odgovaralo Lakersima. Sa ovakvim centrima, ne moze Kobe da sutira vise lopti o dnjih dvojice zajedno, ma koliko dobro pogadjao. Povratkom Nasha, kome ovaj stil odgovara, ne vjerujem da ce se nesto puno promjeniti. Kobe voli loptu, hoce je u rukama, vidjet cemo kako ce to ici. Joj jednom ponavljam, napad i nije sporan, odbrana mora biti bolja.
By Knofler
Kobi trazi od Artesta da opet bude onaj stari psihopata :)
Jos ako potpisu Delonte Vesta uz ego Brajanta i Hauarda, alkosa Duhona, cudljive Gasola i Miksa i pajdu Hila dobijamo najludju ekipu jos Dzejlblejzersa.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1214
Tenis

Напокон Олга.. Надам се да ће је овај резултат пок[…]

Fudbal

Jović je zasad najbliži Monaku. Ne bih ga voleo[…]

КК Partizan 24/25