NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
Lejkersi angazuju Jarica, 100% provjereno
By Srđan O.
Lejkersima kakvu vibru imaju na terenu ne moze pomoci ni Medzik Dzonson. Sinoc gledam protiv Klivlenda kraj utakmice. Svadjaju se po terenu, u odbrani u samom finisu Varezao na 3 metra od kosa stoji 2 sekunde sam k'o duh ( sto bi rek'o Edin). Bas se vidi da nesto opasno psiholoski tu ne stima. A inace nisam pratio NBA jedno 6-7 godina i od pocetka ove sam u fazi upoznavanja rostera. Zato sam sinoc sebi priredio kinesko mucenje... Wizards-Hornets... Davis ce da bude strasno dobar igrac, posle povrede se vratio sinoc i odlican bio, Anderson je dobar suter, ali forsira, iako je imao par napada za redom koje je bas sa lakocom resio (neke i preko Vesely-ja). Kod Wizadrsa Beal je bio dobar, Nene i Seraphin OK, Crawford je bio najefikasniji , ali je uzimao suteva k'o Iverson u najbahatijim danima. Vesely bi stvarno morao nazad u Evropu. I ono malo tehnike i suta sto je imao je izgubio za ovu godinu i po dana... Juce puca dva slobodna i prvo jedva mrezicu dodirivalo...

PS Red je i da se pozdravi ostatak foruma na prvom postu :D Tako da pozdrav svima :D
By Knofler
Dobro nam dosao Srdjane, i pisi cesto!

Trejsi opet terorise a ovi njegovi cobani gube li gube, gore nego u Orlandu. 33 poena-8 skokova-5 asistencija-5 ukradenih lopti danas.
Prikačeni fajlovi
Tracy_McGrady_ORL.jpg
Tracy_McGrady_ORL.jpg (40.3 KiB) Pogledano 2604 puta
By Jaycee Carroll
LA Luzersi kako mi je drago zbog njih,da bog da se raspali jebo vas Dzek Nikolson :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Antoine
Knofler napisao:Dobro nam dosao Srdjane, i pisi cesto!

Trejsi opet terorise a ovi njegovi cobani gube li gube, gore nego u Orlandu. 33 poena-8 skokova-5 asistencija-5 ukradenih lopti danas.
Slika
By Srđan O.
Sinoc je na redu bio mec Raptors-Nets :D Opet nisam potrefio bas sa odabirom meca jer su obe ekipe bile osakacene neigranjem nekoliko igraca (Toronto samo sa 9 u rotaciji, a jedan doleteo preko Amerike to vece, pa nije ni igrao) Zato je makar bila fina prilika da se vide neki sporedni igraci, a i da se vidi za sta je mladjarija sposobna. Valančiounas i Ed Davis su pod kosem bili fenomenalni (pogotovo mi se svidelo sto Litvanac, iako je ruki Evropljanin bez pardona zavrsava pod kosem, cak je i dodatna dobijao par puta), Davis je fizikalac cetvorka, ali sasvim kvalitetna(vise inteligentna) resenja ima i u napadu, svestan je ocito svojih ogranicenja i igra u skladu sa njima. Calderon ih je predvodio fenomenalno, podeliti 15 asistencija za vece nije malo, a da su makar jos jednog ili dva igraca imali u rosteru mozda bi i pobedili. De Rozan im je ove sezonenajbolji strelac, ali mogu da kazem da uopste ne forsira, nije neka klasa, ali ima izradjen skok sut, solidan ulaz i OK odbranu. Sa druge strane kod Netsa je Williams bio nesto losiji nego obicno, jbg, svako naleti na losije vece. Joe Johnson je prespavao prvo poluvreme, ali je sa par trica(4) bitnu ulogu odigrao u drugom poluvremenu (kao i C.J. Watson(4)). Blatche je isto ispunio svoju kvotu poena, ali tog coveka kada god gledam deluje da bi radije spavao nego igrao utakmicu, nema intenziteta u njemu ni sekunde, za razliku od Evansa za kojeg se vidi da ne poseduje ni mrvu talenta, ali covek kida na terenu, bori se za svaki skok, za svaku loptu, radi u odbrani posao itd.. Mirzu sam juce prvi put gledao u NBA, par otvorenih suteva za 3 je imao, nije nista ubacio , jbg, igrao je u prvom kada ni cela ekipa nije nista pogadjala spolja (a Raptorsi su igrali neku hibridnu zonu prilican deo toka utakmice, i forsirali suteve spolja Netsa, valjda kao posledica cinjenice da su imali tanak roster pa se stitili od faulova, a i kao posledica cinjenice da osim trice Williamsa na isteku prve cetvrtine Netsi nisu nista ni pogodili spolja, ali zato ih je u drugom krenulo)morace da odradi svoje ruki minute, mada iskreno vise bih volio da ga vidim u Evropi kako je glavni igrac neke jake ekipe nego 7-8 igrac NBA ekipe...
By Knofler
Pa jebi se Toine, zasto ti je Trejsi toliki trn u oku? :D

Gledao sam ga 3 puta, pa to su sve krapovi pored njega, drzi skoro 30 ppg i 50% fg, a oni nemaju pobjedu. On samo nabija statistiku da bi se vratio u NBA, gdje mu je mjesto.
Korisnikov avatar
By Antoine
Knofler napisao:Pa jebi se Toine, zasto ti je Trejsi toliki trn u oku? :D

Gledao sam ga 3 puta, pa to su sve krapovi pored njega, drzi skoro 30 ppg i 50% fg, a oni nemaju pobjedu. On samo nabija statistiku da bi se vratio u NBA, gdje mu je mjesto.
Gotivim ja T-Maca, ti si mi trn u oku :romance-heartsthree:
Korisnikov avatar
By MilosNS
Antoine napisao:
Knofler napisao:Dobro nam dosao Srdjane, i pisi cesto!

Slika
Hahahaha, ma sta ga briga, niti razume, niti ga se tice... Ovima trener i tako pokazuje kako da se sklone :dance:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 1214
Tenis

Напокон Олга.. Надам се да ће је овај резултат пок[…]

Fudbal

Jović je zasad najbliži Monaku. Ne bih ga voleo[…]

КК Partizan 24/25