NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Cijele sezone ide priča kako će šampion biti sa Zapada i kako su sve ekipe sa Istoka krš.

Imam osjećaj da će Boston biti prvak.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Исто.. Не знам да ли им се враћа Порзингис?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By surda
Pa Boston se isto stalno spominje kao potencijalni sampion.
Br. 1 kandidat u kladionicama konstantno.

Najavili su bili da se Porzingis vcrs vraca, ali od toga nista.
Ne znam da li ga cuvaju za finale zbog vodjstva ili mu treba vise vremana.
Korisnikov avatar
By milica
I dalje mi je neverovatno da ga nisu draftovali ni Kokoškov u Sansima, ni Vlade u Sakramentu... da se u svojim organizacijama nisu izborili za Luku...

Dobro Kokoškov nije bio gm, ali verujem da su glavnog trenera pitali za mišljenje, pogotovu leto nakon evropskog zlata...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
milica napisao: Uto Maj 28, 2024 2:19 am I dalje mi je neverovatno da ga nisu draftovali ni Kokoškov u Sansima, ni Vlade u Sakramentu... da se u svojim organizacijama nisu izborili za Luku...

Dobro Kokoškov nije bio gm, ali verujem da su glavnog trenera pitali za mišljenje, pogotovu leto nakon evropskog zlata...
Imali su beka koji je bio projektovan u superstara, Ayton je bio sigurica pik, skepticizam prema evropljaninu bez elitnog atleticizma na bekovskoj/krilnoj poziciji... tako da mogu da razumem, iako je po meni Luka bio no brainer jer prosto pre toga nismo videli nekog klinca u evropi da igra na tom nivou.

Divac je vec debilizam.
Korisnikov avatar
By milica
Našla sam i trač da je tadašnji GM Sansa bio isto zagrejan za Luku, ali da im je tadašnji vlasnik bio diplomac Arizone i da je zato insistirao na Aytonu...

Ovde je GM stvarno izgovorio sledeću rečenicu za Dončića:
"I’ve been in the league since 2003 and he’s the most productive European player I’ve ever seen."

https://eu.azcentral.com/story/sports/n ... 620409002/

Mada kaže i da su svi složni da draftuju Aytona.
Korisnikov avatar
By Zex88
Има Далас ове мечеве кад упропасти противника у гостима..

Ако изузмемо Луку и Кајрија,нема овде неког квалитета у Даласу..Међутим,одлично помажу главном двојцу..

Бостон ми је фаворит,али Лука је продређен за велике ствари..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 1200
  • 1201
  • 1202
  • 1203
  • 1204
  • 1206
Fudbal

Sve mi bude jasno čim vidim Vujadina Savića u stru[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, s[…]