NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By dovlimir
miki napisao:Milisavljevic izabran kao 6. pik prve runde drafta D-League.
http://www.nba.com/dleague/draft2014/results.html
nisam ni znao da ima draft u Razvojnoj :) volio bih ko se bolje razumije da pojasni malo ovo. mislim, ovo je vjerovatno vrlo dobra stvar, ali da li ovo znaci da Dalas racuna na njega, jer ako je ovako visoko kotiran vjerovatno se odlicno pokazao na treninzima.
Korisnikov avatar
By Antoine
dovlimir napisao:
nisam ni znao da ima draft u Razvojnoj :) volio bih ko se bolje razumije da pojasni malo ovo. mislim, ovo je vjerovatno vrlo dobra stvar, ali da li ovo znaci da Dalas racuna na njega, jer ako je ovako visoko kotiran vjerovatno se odlicno pokazao na treninzima.
Tek sad sam video pitanje, izvinjavam se. Ovo nikako ne znači da Dallas računa na Milisavljevića, čovek će igrati samo NBADL ligu. Postoje igrači koje matični NBA klub prosleđuje u svoju filijalu i njih u svakom trenutku može da vrati (Partizan - Teleoptik fazon), najviše 2 takva igrača po timu, a postoje i igrači koji imaju ugovor samo sa NBADL ligom, a ne samim timom u kojem igraju. Svi oni mogu otiću u bilo koji NBA klub koji ih traži, ali teško da je Pit Bull pri vrhu liste potencijalnih pojačanja NBA timova. Opširnije o ovoj priči i funkcionisanju razvojne lige imate u prvom postu na temi.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Antoine napisao:
dovlimir napisao:
Tek sad sam video pitanje, izvinjavam se. Ovo nikako ne znači da Dallas računa na Milisavljevića, čovek će igrati samo NBADL ligu. Postoje igrači koje matični NBA klub prosleđuje u svoju filijalu i njih u svakom trenutku može da vrati (Partizan - Teleoptik fazon), najviše 2 takva igrača po timu, a postoje i igrači koji imaju ugovor samo sa NBADL ligom, a ne samim timom u kojem igraju. Svi oni mogu otiću u bilo koji NBA klub koji ih traži, ali teško da je Pit Bull pri vrhu liste potencijalnih pojačanja NBA timova. Opširnije o ovoj priči i funkcionisanju razvojne lige imate u prvom postu na temi.
ok, hvala. kako vidiš ti njegove šanse? koliko uopšte znači ovaj draft? da li će kao visoko kotirani igrač dobiti minute? on vjerovatno može do NBA ugovora koz neku brutalnu statistiku, što će ruku na srce biti teško.
Korisnikov avatar
By Antoine
Pitanje je koliko će imati prostora. Milisavljević je prosleđen u Santa Cruz u trejdu, filijalu Golden State-a, a oni su doveli nekoliko zvučnih NCAA imena na bekovskim pozicijama, poput Aarona Crafta i Sean Kilpatrick-a, tu je još i Kiwi Gardner i Elliot Williams... videćemo... Miloš sigurno ima NBA u glavi, u razvojnu ligu sigurno nije otišao zbog novca, ali ima jako težak zadatak pred sobom, jer mnogo dobrih igrača je prošlo kroz NBADL a da nije ispunilo svoje NBA snove. Realnije je da ga pokupi neki evropski klub u toku sezone.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mene čudi što niko ABA klubovima prije svega ne sugeriše da uzmu 1-2 igrača iz ove lige, prvenstveno zbog novca. Mogli bi naći amera za 60-70 000 dolara, a koji može dobro pomoći u aba ligi.
Korisnikov avatar
By Lika
ULTRA KOŠARKA napisao:Mene čudi što niko ABA klubovima prije svega ne sugeriše da uzmu 1-2 igrača iz ove lige, prvenstveno zbog novca. Mogli bi naći amera za 60-70 000 dolara, a koji može dobro pomoći u aba ligi.
Sugerisalo se, ali oni su "sposobniji" ;)
Korisnikov avatar
By Antoine
Novi trio trenera Texas Legends-a:

Slika
Korisnikov avatar
By dovlimir
Antoine napisao:Novi trio trenera Texas Legends-a:

Slika
vidji Van Exela, kao da su ga obadi izujedali :)
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Vidi ti našeg Fredija. Pa nek' mu je sa srećom.
Korisnikov avatar
By miki
Milisavljevc odigrao svoj prvi mec za Santa Cruz.Igrao samo 6 min i ubacio 6 poena (2 trojke bez promasaja), 1 asist i 4 izgubljene lopte.
Skoro sva minutaza na pleju je rezervisana za Aarona Crafta, morace da se izbori za svoju ulogu u timu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Fudbal

Sve mi bude jasno čim vidim Vujadina Savića u stru[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Ovo je teška bruka. Prvo izvikani Dubai, s[…]

ABA fantasy