Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
mmarko28 napisao:@Toine Antoine, znam da si expert za NCAA, ali moram da pitam. Zašto toliko ceniš Bryce Cotton-a. Gledao sam ga samo par puta i video sam da je dobar, ali toliko.... Deluje mi fizički jako slab, i da je više bek šuter zarobljen u telu pleja. Ako grešim, ispravi me. Hvala unapred.Da je fizički snažniji i viši sada bismo o njemu pisali na NBA temi. Evo par razloga zašto cenim ovog igrača:
dovlimir napisao:Toine, pratis li Milisavljevica? meni djeluje dosta dobro, bolje od Nedovica, cvrsci u prodoru, odbrani... evo zadnje tekme:Jedno je igranje u razvojnoj ligi, a drugo u Evroligi i Endesa ligi. Trebao bi Milisavljevic na kraju ove sezone u neki tim u Evropi pa da vidimo sta zna. Zao mi je sto ga nije Metalac doveo umesto Otasevica i Dundjerskog.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."
Antoine napisao:Koliko sam ja ispratio, ne igra mnogo, a ni to što igra nije nešto spektakulatno. Desetak minuta po meču, 4 poena u proseku, ulazi uglavnom da promeni ritam meča kao zamena za Aarona Crafta.Dva nesudjena pleja KK Partizana
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE