Elem, bilo mi podosadno, pa sam malo čačakao po you tube i eurobasket situ, gledao ove iz razvojne lige, pa ću svoj smor podjeliti sa Toineom.
Toine, imaju li ovi evropske perspektive? http://basketball.usbasket.com/player/C ... aws/163449
ULTRA KOŠARKA napisao:Elem, bilo mi podosadno, pa sam malo čačakao po you tube i eurobasket situ, gledao ove iz razvojne lige, pa ću svoj smor podjeliti sa Toineom.
Toine, imaju li ovi evropske perspektive? http://basketball.usbasket.com/player/C ... aws/163449
Nije mi baš toliko dosadno , ali ajd da ti odgovorim kad si se potrudio: sva trojca bi mogla biti zanimljiva evropskim timovima, samo zavisi od toga kakav tip igrača se traži.
- Što se L.D. Williamsa tiče, njega sam poslednji put gledao na Wake Forestu pre nekih 5 godina. Uglavnom je odrađivao prljav posao, timski igrač, jako dobar u odbrani, ne pamtim ga kao nekog spektakularnog napadača. All-round igrač, imao je nekoliko spektakularnih zakucavanja svojevremeno. Ajde da ga nazovem poor-man Fred House.
- Chris Babb je takođe dosta defanzivno orijentisan, ali je za razliku od Williamsa odličan šuter spolja, zbog toga je i bio zanimljiv Celticsima i pred ne baš impozantne statistike. Odličan iz drugog plana, veoma zahvalan igrač, požrtvovanjem zaradi svaki šut koji ispali. Veoma dobro građen za dvojku, dovoljno snažan i brz da odigra dobru odbranu na perimetru.
- na LaQuentina Milesa mi je sećanje najsvežije jer je do ove sezone igrao NCAA. U pitanju je klasični košgeter, bio je velika zvezda malog koledža, spominjao se i u nekim draft opcijama kao moguće iznenađenje. Solidan swingman, može da pokrije pozicije dva i tri, slasher je, što znači da odlično napada koš iz prodora i često traži kontakt. I on je jako dobar defanzivac, solidan je i u dodavanju iz prodora, ali tu često zna da zasrlja. Jedina mana mu je šut spolja, kada bi to imao bio bi vrhunski igrač.
Toine, koji je kvalitetniji od ove dvojice? Vidim da Manford bolje sa statstikom stoji, ali to zna biti bikini. Mada mnogo poena daje, ako sajt ne laže.
Bili se mogli igrati u Partizanu ? Više se ja trudim nego Dule, Psd i Todorić zajedno
EDIT :Kad budeš imao vremena napiši koji su ovdje najveći prospekti na poziciji 1, tj koje za evrope, a ko će ostati u nba?
Toine, koji je kvalitetniji od ove dvojice? Vidim da Manford bolje sa statstikom stoji, ali to zna biti bikini. Mada mnogo poena daje, ako sajt ne laže.
Bili se mogli igrati u Partizanu ? Više se ja trudim nego Dule, Psd i Todorić zajedno
EDIT :Kad budeš imao vremena napiši koji su ovdje najveći prospekti na poziciji 1, tj koje za evrope, a ko će ostati u nba?
Izvini što tek sad odgovaram. Semaj Christon bi bio moj izbor, da me neko pita. Pisao sam o njemu u blogu svojevremeno.
NBADL dugo nije imala kvalitetnije prospekte na jedinici, i to skroz različite tipove plejmejkera:
- perfektni šuteri poput Setha Curry-ja ili Brady Haslipa
- razigravači poput Kalina Lucasa ili Diante Garretta
- prodorni igrači poput Peytona Sive ili Marquisa Teague-a
- igrača a evropskim iskustvom poput Nolana Smitha
- kombo bekova poput Lorenza Browna ili već pomenutog Christona
- ili totalnih "crnaca ubica" poput Bryce Cottona koji bi any given day bio moj prvi izbor
Gomila kvalitetnih igrača "na akciji", samo neko treba da baci pogled na njih.
Нисам знао где да напишем, па рекох у ову тему. Антоине знаш ли нешто о овом?
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Jeste da ga nisam puno puta gledao, ali sam mislio da ce mladji Teague moci napraviti nesto u NBA. Buraz mu je fantastican, ne znam gdje je kod njega zapelo?!
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Нисам знао где да напишем, па рекох у ову тему. Антоине знаш ли нешто о овом?
To pitaš zato što mu je neko na wikipediji stavio KKP kao novi klub?
@Lepus
Mnogi su ga smatrali za novog Steve Francisa. Problem isti kao i za većinu plejmejkera koji nisu našli mesto u NBA - skorer sa 185cm ne prolazi. Pri tom Teague nema šut kao brat, niti je tako dobar košgeter ili ball handler. Realno, bio bi dobar eksplozivan plej, samo da je čist plej, ali nije.
То за википедију нисам знао, али јесте због ККП. Зато што постоје шансе за овог играча, тј мислим да је понуда спремна.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!