NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
Dok NBA luduje za Dončićem, na drugom nivou dešava se još jedna Lukamanija i ponovo ima veze sa ovim prostorima. Najveći favorit za zvanje igrača godine koledž košarke Luka Garza sinoć je odigrao sasvim običan meč, 36 poena bez promašaja. Za poluvreme. Na kraju meča 41p, 11/12 za dva, 3/3 za tri, 10/12 sa penala, 9 skokova. Centar, visok 211. :shock:
Korisnikov avatar
By Lepus
Misliš da može uspjeti u NBA? On je sve ono što moderni centri nisu.

Neko će reći i Jokić je, ali on je izuzetak koji potvrđuje pravilo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Antoine
Nisam ja iskreno mislio ni da će Gasol mlađi uspeti, pa opet.. Mislim da će pre svega ući na mala vrata, naredna klasa će biti jedna od boljih draft klasa u poslednjih 10ak godina. Garza će imati pune 22 na dan drafta, i pored toliko atletskih fenomena stvarno ne vidim da će se baš grabiti na draftu za njega. Ali to je možda i najbolja stvar, kad već pomenu Jokića. Garza ima napadački skill set dovoljan da ostvari ulogu u NBA, a kolika će ta uloga biti mislim da najviše zavisi od odbrane, tu bi baš morao dosta da poradi. Kad već pomenuh Gasola...
Korisnikov avatar
By Lepus
Vidio sam da mu predviđaju drugu rundu.

Elem, sljedeću draft spajaju dvije generacije?! Kako ono bi oko toga?

Korisnikov avatar
By Antoine
Ne znam na šta misliš pod tim da spajaju dve generacije? Ako misliš na najavu NBA da će ukinuti one-and-done pravilo, to je prolongirano za 2022.
Korisnikov avatar
By Lepus
E, to, to. Ako sam to skontao kako treba, to će značiti da nema obaveznog odlaska na koledž?!

I taj draft 2022 bi trebao biti ultra jak?

• 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
КК Partizan 24/25

a sta fali Marinkovicu, losi su bili Brow, Iffe pa[…]

ABA fantasy

Od koga je Obilić ovako nastradao? Da je igra[…]

Reprezentacija Srbije